Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как поддържа фигурата си Меган Фокс

С тяло като това на Меган Фокс, кой би си помислил, че тя мрази да тренира. Да, точно така. Актрисата от „Трансформърс” твърди: „Аз съм доста мързелива. Наела съм личен треньор, който трябва да идва три пъти седмично. Той идва при мен, аз дори няма нужда да излизам от дома си.” Често се налага треньора й да я заставя да се занимава със спорт, което пък невинаги му се отдава, колкото и упорит да е. Тя споделя, че обича да се излежава на любимия си диван, от който треньорът трудно може да я накара да стане. За ролята си във филма Меган е трябвало да се поизпоти сериозно и да прояви последователност в тренировките, но все пак и е било забавно.

Налага се да прави ежедневно 30 минути кардио тренировка, коремни преси и други упражнения за стягане на коремната мускулатура. После се занимавала с пилатес или каране на велоергометър още 30 – 45 минути. И това всеки ден!

Относно хранителния си режим Меган внимава с ежедневните си хранения и е привърженичка на идеята за здравословно хранене.

За закуска звездата обикновено похапва яйца, тъй като са една от любимите й храни. Друго лакомство за Меган са бадемите, за които тя знае че са богати на протеини и фибри. Те също са добър източник на витамин С, мощен антиоксидант, който увеличава ефективността на нейните тренировки.

За обяд консумира малко постно месо със зеленчуци. Не се отказва да хапне и плодове, но в ограничени количества. Според нея след качествена закуска останалите хранения трябва да са по-ограничени по отношение на калориите. Затова може да се каже, че често пропуска вечерята. Вода пие колкото й е нужно и не смята за необходимо да контролира количеството.

На въпроса диетата или физическите занимания допринасят повече за отличната й фигура, популярната артистка с усмивка отговаря, че постоянният й навик да се храни здравословно е в основата, но конкретно за вида й във филма „Трансформърс” са помогнали и редовните занимания със спорт, които тя понесла героично, макар й с досада.

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *