БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Яжте цели плодове вместо да пиете фрешове, за да отслабнете

Често се запитваме кое е ще ни се отрази по-добре, когато отслабваме – да ядем плодовете и зеленчуците сурови или да си направим фреш.

Въпросът е спорен. В сока се съдържат всички необходими витамини и минерали, които се съдържат в плода, а на всичко отгоре е и в течен вариант, т.е. по-добре се усвоява от организма. В целия плод и зеленчук обаче, особено когато се яде с кората, има доста фибри, които при неговото изцеждане се губят. Малка част от

фрешове
Цели плодове вместо фрешове

тяхното полезно качества е, че те изчистват организма от лошия холестерол, намаляват апетита, действат на храносмилателната система и имат отлично противозапичащо действие. Освен това в суровите продукти се съдържа пектин и целулоза, които пазят стомашно-чревния тракт.

От друга страна фрешовете намаляват риска от рак и подпомагат имунната система. Те са по-калорични от суровите плодове и зеленчуци, но по-лесно се разграждат от организма.

За www.Lekuva.net, материалът подготви Надя Кехайова

Тя е дамата, която успя да стопи 55 кг. по най-здравословния начин?

Надя Кехайова сега
Надя Кехайова сега
Надя Кехайова преди
Надя Кехайова преди

Връзка с Надежда Кехайова може да се направи на телефон – 0888 902 698, както и на yogakursove@abv.bg.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 3 до “Яжте цели плодове вместо да пиете фрешове, за да отслабнете

  1. petq petrova каза:

    Аз лично пия фреш всеки ден по половин литър и има страхотен ефект, който не може да бъде постигнат с ядене на сурови плодове и зеленчуци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *