Ангел: Глюко баланс ми помогна да сваля кръвната си захар

Ангел от Пловдив разказва как Глюко баланс му е помогнал при кръвна захар 6.1

глюко баланс при повишена кръвна захар
Източник на изображението: https://www.freepik.com/

Здравейте, казвам се Ангел и искам да споделя с вас как тази хранителна добавка ми помогна със здравословния ми проблем.

Откриха ми висока кръвна захар, когато се наложи да си направя пълни кръвни изследвания за друг проблем със здравето. Захарта ми беше 6.1, което си е в стойностите на преддиабет.

Не бих казал, че живея здравословно. Не се движа много, работя от вкъщи и доста обичам да ям сладко, така че не е изненадващо, че кръвната ми захар бе толкова висока. Доста се изплаших, защото съм наясно колко коварно заболяване е захарният диабет.

Ендокриноложката, при която отидох да се прегледам ми каза да си направя още едно изследване за глюкоза в кръвта в рамките на един месец.

Тогава реших да взема мерки, за да сваля кръвната си захар. Намалих драстично сладкото, започнах да се движа една идея повече и също така се поинтересувах от хранителни добавки за проблема.

Така попаднах на Глюко Баланс в интернет, прочетох за съставките и без много да го мисля, си поръчах една опаковка и започнах да пия добавката.

Направих си новото изследване 25 дни, след като бях при лекарката. Резултатите този път бяха напълно в нормата – 4.4. Сигурен съм, че пиенето на тази добавка имаше положителен ефект. Наистина съм доволен и за богатият състав, който има, си заслужава цената.

Препоръчвам да опитате Глюко баланс и се надявам и при вас да има ефект! Желая ви здраве!

 

При повишени нива на кръвната захар, вземете Глюко баланс

 

Глюко баланс е комбинация от безвредни и доказано ефективни билки и цинк. Добавката съдържа берберин, екстракт от сминдух, канела и хром пиколинат – съставки, за които има научни обоснования и изследвания за ефекта им върху кръвната захар.

Глюко баланс
Глюко баланс – за нормализиране на кръвната захар

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *