Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Помощ, качвам килограми, а съм на 20 години!

Има няколко саботьора на правилното хранене, които могат да се случат през 20 те години на един човек, като. Вижте тези трикове, за да спрете наддаване на тегло именно в тази възраст.

Това наддаване в 20-те години всъщност не е толкова изненадващо. Жените качват средно по един килограм на година във възрастта между 18 и 30. Това е период от живота когато се прави преход от младежката активна възраст към по-заседнал начин на живот. С други думи, вие вероятно сте паркирани на бюрото си за 40 часа на седмица за първи път в живота си (кой има време за фитнес?).

Плюс това, може би висите в ресторанти и барове с приятели: Алкохолът може да добави значителен брой калории към дневния ви прием. След това идва фактът, че средностатистическата жена се задомява около 26 години, а брачния живот не винаги се отразява добре на талията. Женените двойки са склонни да качват повече килограми сравнено с необвързаните или ходещите по срещи хора.

Няколко трика за да овладеете наддаване тегло:

Направете си график за цяла седмица, който включва и тренировки. Направете си напомняния на вашия телефон в началото на седмицата. След като сте планирали среща със себе си трудно може да се отметнете. Ако сте навън за пийвайки с приятели, опитайте се да редувате една алкохолна напитка с чаша вода или сода, за да намалите приема на калории.

А ако сте женени, вие и вашият съпруг трябва да насърчават взаимно да се храните здравословно и да се упражнявате (може би дори да тренирате заедно). Колкото по-рано влезете в здравословната рутина, толкова по-скоро ще можете да превъзмогнете наддаване на тегло.

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *