ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Да спрем пълнеенето през зимата

Зимният сезон е доста шокиращ за тялото.

Минусовите температури навън и върлуващите вируси карат организма ни да се застрахова от авитаминоза и обезводняване, както и да се предпази от болести, които неусетно прихващаме. Така ние трупаме повече мазнини,о храната се обработва по-трудно и по този начин качваме килограми. За да може да спрем това, най-добре да запазим хранителния си режим, който сме имали през лятото и есента с високовитаминозни храни като плодове и зеленчуци, малко пиле, риба и сирене. Важно е да пиете повече количество вода или чай, който все пак ще ви предпази от евентуални настинки, както и витамини. Яжте повече цитрусови  плодове, особено сутрин до обяд и заложете на зеленчуците през втората част на деня. Като закуска можете да вземете микс от ядки със сушени плодове, които ще ви заредят с необходимата енергия, на обяд риба със салата или сирене със задушени зеленчуци, а вечер бяла риба или пуешка шунка с един-два вида зеленчук. В малките закуски между основните хранения, можете да вземете някой плод или пълнозърнест бар без захар. С този начин на хранете не само ще запазите теглото си през цялата зима, но и ще набавите всички необходими за организма вещества.

За www.Lekuva.net, материалът подготви Надя Кехайова

Тя е дамата, която успя да стопи 55 кг. по най-здравословния начин?

Надя Кехайова сега
Надя Кехайова сега
Надя Кехайова преди
Надя Кехайова преди

Връзка с Надежда Кехайова може да се направи на телефон – 0888 902 698, както и на yogakursove@abv.bg.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *