ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

С фитнес могат да се свалят килограми без да правят мускули!

За много хора с наднормено тегло фитнес е мръсна дума.

Повечето от тях смятат, че там не могат да отслабнат, а само да правят огромни мускули. Други пък се срамуват да отидат, защото там има само слаби момичета и културисти, които ги гледат странно. Разбира се, за запознатите с този вид спортна дейност, подобен род оправдания звучат смешно, имайки предвид колко много упражнения можете да прави във фитнеса, чрез които да стопите излишните мазнини и да направите тялото си красиво и елегантно, като просто оформите мускулите си. Основната разлика между това да отслабвате във фитнеса и това да правите големи мускули, е в кардио тренировките. Ако искате да свалите килограми, първо започнете с поне 20-минутна кардио тренировка като бягане на пътека, каране на колело, кростренажор и т.н.,  след което се прехвърлете към силови упражнения, чрез които да натоварите всички мускулни групи. Започнете от горната част на тялото към долната – ръце, гръб, корем, крака. След като сте тренирали мускулите си поне 40 мин., завършете отново с кардио тренировка, която трябва да е поне още 40-50 мин. Тогава ще изгорите най-много калории. Ходете на фитнес най-малко 2 пъти седмично, за да получите желания резултат.

За www.Lekuva.net, материалът подготви Надя Кехайова

Тя е дамата, която успя да стопи 55 кг. по най-здравословния начин?

Надя Кехайова сега
Надя Кехайова сега
Надя Кехайова преди
Надя Кехайова преди

Връзка с Надежда Кехайова може да се направи на телефон – 0888 902 698, както и на yogakursove@abv.bg.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *