Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Изградете си стратегия за избягване на стреса

Един от начините да направите това е да заобикаляте причинителите на стрес. С малко предварително планиране ще по­стигнете успех.

 

  • Ако задръстванията опъват нервите ви до краен предел, намерете по-мал­ко натоварен маршрут или избягвай­те да пътувате в най-пиковите часове.
  • Приближаващите крайни срокове държат ли ви будни до малките часо­ве на деня? Обещайте си да започвате изпълнението на ангажиментите си навреме, а не в последния момент. Разделете работата си на части и ги отхвърляйте една по една всеки ден.
  • Дръжте изискванията на околните спрямо вас под контрол. Според из­следванията неизяснените очаквания за ролята на човека отсреща или сблъсъкът на ролите стоят в основата на конфликтите не само на работното място, но и в личния живот. Попитай­те директно най-близките ви хора как­ви са очакванията им от вас. След това направете по-важното – сравнете тех­ните желания с вашите собствени по­требности и им кажете кое можете да изпълните и кое – не.
  • Ако определени хора непрекъснато ви дразнят, но не можете да избегнете срещите с тях, постарайте се да ги за­говаряте само когато сте спокойни и им кажете в прав текст, че има теми, които не желаете да обсъждате.

Как да контролираме гнева си

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *