Как да свалим трайно излишните 5-6 кг!

Често повечето от нас се борят с излишните 5-6 кг, които така и не могат да свалят от теглото си.

Дали натрупани през зимата, дали от застоял начин на живот, тялото ни така е свикнало с тях, че се бори със зъби и нокти и не иска да ги махне.

Затова често се налага да използваме драстични диети, които не само че не ни дават трайни резултати, но и ни карат да изостряме сетивата и нервната си система, а също така вредят на здравето ни.

Абитуриентските балове обаче наближават, лятото чука на вратата ни, а ние няма как да си влезем в любимата плажна рокля.

килограми
Как да свалим излишните килограми?

Как да решим този проблем?

Преди всичко е важно да променим начина си на хранене. На първо място забравете за мазните гозби като пържено и панирано. Консумирайте храните само сурови, печени или варени (задушени). При готвене изключете мазнините.

В месото и млечните храни се съдържат достатъчно полезни мазнини, от които тялото ни се нуждае. Намаляването на бавните въглехидрати като картофи, ориз и др. до 2-3 пъти седмично също би повлияло благотворно.

През целия ден можете да приемате зеленчуци, а плодовете, хляба и сладките неща консумирайте до обяд.

Ако сутрин не закусвате (което не е препоръчително), то обяда трябва да ви е най-обилното ядене, а следобедната закуска и вечерята малко по-леки.

Старайте се през първата половина на деня да хапвате нещо през 2 часа, а през втората – през 3 часа.

супер линия
Супер линия се препоръчва при наднормено тегло и забавен метаболизъм

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *