Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ракът може буквално да умре от глад

Звучи невероятно, но е самата истина. Учените са доказали, че ако се подложим на контролирано гладуване можем да ограничим нападателните туморни образувания от получаването на така необходимите им протеини.

Методът на експертите от Англия буквално се състои в това да уморят от глад раковите клетки, съобщава в. „Дейли експрес„.

Този подход е бил използван при хора, които са били изложени дългогодишно на  контакт с азбест, заради своите професии, в следствие на което са развили вид рак на белите дробове наречен  мезотелиом.

Учените от университета „Куин Мери“ в Лондон не са ограничили своето проучване до тук. Те са пробвали тази унищожаваща от глад технология и при рак на яйчниците, проблеми с пикочната система или при тумори в мозъка и за всички тях е имало положителни резултати без посочени значителни странични ефекти.

Протеинът, който „храни“ туморите се нарича аргинин и е известен още като слабото място на рака, защото за да се развиват и растат точно този протеин е жизнено необходим. Ако към гладуването се прибавят и конкретните лекарства, които да атакуват тумори, това означава, че възможностите му за развитие значително се ограничават.

Ако в фармацевтичната индустрия се фокусират върху това да се произведе лекарство, което лишава туморите от този протеин, това означава, че милиони човешки животи ще имат втори шанс.

 

Диагностицират рак на гърдата с кръвен тест

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *