ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Няколко начина да се избавим от „уханието“ на краката

Ако причината за „уханието“ на краката ви не е някакво гъбично заболяване, първото, което трябва да направите, е да смените чорапите с памучни, а обувките – с такива от естествена кожа. Има и един ефикасен метод, който ще ви избави завинаги от неприятния мирис.

Залейте две пакетчета черен чай с половин литър вряла вода и захлупено, варете 15 мин. Получената силна отвара сипете в леген и долейте с топла вода. Като се достигне до температурата на тялото, накиснете краката си и се отпуснете за около половин час. Тази процедура действа релаксиращо на цялото тяло и влияе благоприятно на психиката. За да получите траен ефект обаче, прилагайте я най-малко един месец всяка вечер.

Ако причината за миризливи крака е гъбично заболяване, няма по-добро средство от мехлема от невен. Нарежете на дребно четири препълнени шепи цветове от невен с част от дръжките и листата. Загрейте половин килограм чиста несолена свинска мас до сгорещяване и сипете невена. Бъркайте да поеме добре от мазнината и да се поизпържи малко.

След това покрийте съд с кърпа и оставете да престои един ден на хладно. После отново затоплете леко сместа, прецедете през чист тензух и сипете в предварително приготвени чисти и сухи бурканчета. С този мехлем мажете засегнатите места, предварително измити и подсушени. Само за броени дни ще се избавите от неприятното страдание.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Няколко начина да се избавим от „уханието“ на краката

  1. Pingback: Как да се грижим за кожата на ходилата си? | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *