Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Миризмата на тялото показва скрити болести! (метод за справяне на професор Неумивакин)

Миризмата на тялото често е нещо твърде индивидуално. Но, започне ли да се усеща от другите, и особено ако е неприятна, трябва да се потърси консултация от лекар

миризмата на тялото
Ако пътуваме в обществения транспорт или просто сме на публично място, няма как да не усетим нечия неприятна миризма. Тогава се сещаме, че трябва да сме по-стриктни и към собствената си хигиена. Възможно е лошата миризма не е заради липсата на хигиенни навици. една немалка част от сериозните заболявания са причинители на специфична, често неприятна миризма. Затова лошият мирис, който идва от тялото, не бива да бъде игнориран.

Амоняк

Уханието на амоняк показва, че тялото прави опити да се освободи от излишния азот. Често миризмата на амоняк се усеща от отделената урина, пот или въздуха, който издишаме.

Ако урината мирише на амоняк, най-вероятно причината е цистит. Заразяването с Helicobacter pylori или обезводняването също може да са причини за амонячен мирис.

Ако от кожата се усеща ухание на амоняк, най-вероятно черният дроб и бъбреците не се справят с функцията на азотна обработка.

Миризма на развалена риба

Неприятната миризма на изгнила риба може да издава човек, в чието тяло се натрупва в излишък на триметиламин. Генетично заболяване е причина за това тялото да отделя миризма на развалена риба. Триметиламинът има способността да се комбинира с всяка форма на екскреция на тялото: урина, след това и издишан въздух.

Хората, които са болни от триметиламинурия (синдром на миризма на развалена риба), трябва да не консумират храни и напитки, които съдържат холин, карнитин и лецитин.

За тях забранени са свинско и телешко месо, също и агнешко. Не бива да ядат риба, яйца (жълтъци) ядки, субпродукти като черен дроб и покълнали зърнени храни. Ако от влагалището на жените се разнася миризма на умряла риба, това не е повод за шеги, а за скоростно посещение при гинеколог.

Ако някой мирише на кисело зеле (сяра)

Миризмата на кисело зеле подсказва за това, че тялото не може да се справи с обработката на аминокиселината тирозин. В резултат на това има натрупване на различни аминокиселини в тялото, което може да доведе до патологии на черния дроб, бъбреците и промените в костната тъкан.

Мирис на мед

За някои ароматът на мед може и да е приятен. Но, уханието на меденки показва инфекция с Pseudomonas aeruginosa. Инфекцията може да е причина за появата на сериозни заболявания, като менингит, отит и различни абцеси.

Ацетон

Липсата на въглехидрати може да е причина за неприятната миризма на ацетон. За да се снабди с глюкоза, тялото започва да изгаря натрупаните мазнини. Ацетонът се отделя като краен продукт от тази реакция.

Ацетон може да се появи като миризма от тялото заради дълго гладуване, обезводняване или в началната фаза на диабета.

Ако усещате мирис на кисело тесто

Лоша хигиена или ухапване от акари може да провокират появата на мирис на кисело тесто.

Методът за справяне с лошата миризма на професор Неумивакин е прост и ефективен. Той препоръчва два пъти в седмицата тялото да се измива с вода, в която е разтворена сода. Концентрацията не е уточнена, защото разтворът се прави по-скоро на око. Освен това, може да се прави и пилинг със сода.

Повече за лечението със сода, препоръчан от руския професор, може да научите от това видео.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *