Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Винаги в добро настроение! Как става това?

Лятната отпуска е още далече, но трябва ли да чакате месеци наред, за да се почувствате добре? Още днес вземете важното решение да бъдете усмихнати вкъщи, на работа и по улиците. И всичко ще започне да изглежда ваканционно.

Направете си седмичен план на удоволствията. В понеделник обядвайте с при­ятелки, във вторник опитайте курсовете по тай-чи, в четвър­тък идете на масаж. А през уи­кенда напълно се откъснете от работата и се отдайте на всички любими неща, за които все не ви остава време.

Нещо ново винаги внася радостно настроение и приятна възбуда. Това може да е промяна в интериора – смя­на на цвета на стените в хола ви, например. Едно посещение при фризьора ще ви накара да се почувствате нов човек с леко подкъсена коса и няколко по-светли кичура. А можете да постигнете и нещо грандиозно, като се откажете от цигарите например. Или да поканите на кафе съседката, която все ви се струва намусена. Направете „революция“ и вземете решението да не се оплаквате през цялата седмица.

Раздвижете сексуалния си живот. На­правете си удоволствието да изненадате парт­ньора със смели идеи и възбуждаща атмосфера. Пробвайте нови места във вашия апартамент. А през уикенда се отдайте на приятни ритуали насаме с любимия – излезте само двамата на кафе в града или се разходете, хапнете нещо вкусно, бъдете внимателни и нежни.

Не забравяйте приятелите си. Нищо, че всички са много заети с професионални и до­машни задължения. При добро желание винаги ще се намери време за една весела вечер с хубаво хапване, сладки приказки и смях. Нищо не зарежда „батериите“ така, както общуването с приятели.

Вижте нещата от хубавата им стра­на. Проблемите и препятствията в живота и тяхното преодоляване ни правят по-силни и по-щастливи. Ако приемем да слагаме акцента на положителното и престанем да се оплакваме, постепенно това ще стане наша втора природа, дори отначало да не е лесно. Винаги трябва да имате „под ръка“ няколко позитивни визуални представи, които ще ви бъдат особено полезни вечер преди заспиване.

Коктейл за енергия – Цвекло зеле + морков + домат + чушка

Пийте този истин­ски концентрат на витамини: антиоксидантите С и В, които зареждат с енергия и имат противостресово въздействие (витамин В5). Зелето е богато на фибри, витамин С, калций и желязо, докато цвеклото и морковът съдържат фолати (витамин В9), действа­щи против умората. Ако сте склонни към настинки, добавете джинджифил, черен пипер или люта чуш­ка. Можете да пиете коктейла 2 или 3 сед­мици по 1 или 2 пъти дневно преди ядене, което да се състои от месо или риба и зърнени храни.

  • сп. „Здравен журнал”

 

7 билки за душата

 

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *