Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

50 съвета за правилно отслабване – 6

Сега е моментът, в който трябва да започнем подготовката за хубавото време. То винаги ни подканя да носим леки рокли, разкриващи епилираните ни крака и зажаднялата за слънце кожа на деколтето. Проблемът идва от това, че силуетът ни невинаги отговаря на очакванията. Причините? Липса на спорт, непрестанно похапване на сладки неща, мазни и тежки храни. В резул­тат коремът се заобля, бедрата се наливат, а задните части загубват стегнатата си форма. Време е да се направи нещо! Съществуват естествени и „нежни“ методи, които правят възможно отслабване­то, без да навреждат на здравето.

от 23 до 30

И още 20 кратки съвета от голямо значение:

31. Редовно правете пилинг на кожата на тялото, това тонизира тъканите.

32. Възползвайте се от слънцето с добре за­щитена кожа или ползвайте автобронзанти – със заго­рял тен винаги изглеждаме по-слаби.

33. Посещавайте институтите за разкрасяване, не решавайте предварително, че проце­дурите там са прекалено скъпи – има за всеки джоб!

34. Посъветвайте се с опитен стилист, който ще ви помогне да се спрете на най-подходящата фризура и на дрехите, които изтъкват предим­ствата на вашата фигура.

35. Приемайте хранителни добавки, които потискат апетита, отводняват тялото и про­чистват организма.

36. Поставете си изпълними цели и престанете да се изтезава­те с прекалена самовзиска­телност.

37. Ако нямате време да готвите, купувайте си готови храни с намалено съдържание на мазнини и захар.

38. Плодове яжте предимно сутрин на закуска и никога вечер.

39. Имате право и на удоволствие! „Прегрешаването“ с някое лакомство от време на време няма да ви се отрази фатално. На следващия ден обаче съобразете менюто си с допуснатото откло­нение.

40. Ако не можете да спортувате сама, защо не се абонирате за гимнастика в някой клуб?

41. При финансови възможности веднъж или два пъти годишно провеждайте курс в център по таласотерапия или балнеотерапия.

42. Извън спортни­те ви занимания можете да се доверите на електростимулирането на мускулите – добър ефект се постига с един-два сеанса седмично.

43. Свържете се по интернет с други жени, които държат на добрата си фигура, и обме­нете опит. Чувството, че сте в група, ще ви подейс­тва стимулиращо.

44. Не се теглете всеки ден, един път сед­мично е достатъчно.

45. Акупунктурата може да даде добри резултати, особено при проблем със задържането на вода в организма. Защо да не опитате?

46. Възползвайте се от дните, прекарани на морския бряг, за да плувате, а в планината ходете пеша.

47. Салати и леки меса на скара – това е идеал­ното меню за поддържане на стройна фигура.

48. Внимавайте с мезетата! Забра­вете за малките банички и фъстъците. По-добре наблегнете на суровите зе­ленчуци, гарнирани с лек сос от обезмаслена извара. Не забравяйте, че алкохолът е много богат на захари.

49. Отдайте се на приятни занимания, за да не мислите непре­къснато за ядене. Колкото по-заета сте, толкова по-малко време ще ви остане за хрупкане на неподходящи храни.

50. Последен и най-хубав съвет: любовните ласки отлично допълват усилията ви да поддържате стройна фигура, тъй като изгарят много калории!

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *