Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

7 диети одобрени от науката – 4

Най-ефективното предложение от съвременната ”слабология”

Диетичните модификатори
Свойството на продукта да засища и неговата калорийност не са свързани помежду си. Най-простият пример – и в 200 г варен ориз, и в 1 с. л. растително масло има по 150 ккал, но оризът е по-засищащ. Осъзнавайки този факт, производителите запретнаха ръкави да създават продукти с максимално засищане при минимум калории – коктейли, гарнитури и супи, подпомагащи отслабването.

Те не разлагат мазнините, постъпващи заедно с храната, и не извеждат токсините. Просто благодарение на високата концентрация на протеините, витамините, минералите и микроелементите коктейлите засищат по-бързо. И ако те се приемат преди храненето (в никакъв случай не бива да заменят основния прием на храна!), калорийността на дневното меню сама по себе си намалява с 20-30%. Темпът на намаляване на теглото при приема на коктейли е от 2 до 4 кг на месец. Впрочем лекарите съветват по-малко да обръщаме внимание на скоростта на отслабването и повече на комфорта и самочувствието. Все пак колкото по-малко труд полагаме за намаляването на теглото, толкова по-лесно ще ни бъде да задържим постигнатия резултат.

Нашата оценка:
+ Великолепно кулинарно допълнение.
+ Калорийността на менюто намалява автоматично (след коктейла сме по-малко гладни).
+ Храненето се обогатява с Витамини и микроелементи.
– Може да не се хареса на вкус.
– За да се постигнат големи резултати, е нужна допълнителна корекция на храненето.

3. Моделът на чинията

5. Нискокалорийната диета

 

Ако се чудите как да се отървете от излишните килограми – НИЕ ЗНАЕМ КАК! Харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате най-актуалните новини, диети, съвети и предложения за отслабването.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *