Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Можем ли да свалим килограми с хранителни добавки?

Много от хората, които се борят с наднорменото си тегло се подвеждат по различни реклами, в които им обещават лесно и бързо отслабване без усилия.

Дали това са хранителни добавки или вибриращи уреди, често се поддаваме на манипулация и хвърляме пари за неща, които след това се оказват напълно излишни. Истината е, че без стриктна спортна дисциплина и хранителен режим нищо не може да ни помогне. Няма как човек да отслабне, ако седи пред телевизора, яде каквото му падне и разчита на хапчетата за отслабване, които пие или вибриращия колан, който ползва. Всичко това е би могло да бъде допълнение към основния режим, който човек трябва да си изгради като начин на хранене и тренировки, за да може да свали килограмите си. Една от най-успешната добавка за отслабване е L-carnetine, която разгражда мазнините, но само по време на тренировка. В противен случай тя е неефективна. Освен това карнетинът прави тялото доста по-издръжливо и енергично. Ако сте изпили една ампула половин час преди спорт, ще забележите колко повече се потите, което респективно означава повече изхабени калории.

За www.Lekuva.net, материалът подготви Надя Кехайова

Тя е дамата, която успя да стопи 55 кг. по най-здравословния начин?

Надя Кехайова сега
Надя Кехайова сега
Надя Кехайова преди
Надя Кехайова преди

Връзка с Надежда Кехайова може да се направи на телефон – 0888 902 698, както и на yogakursove@abv.bg.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *