Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да включваме плодовете при отслабване през зимата?

Плодовете са една от най-полезните групи храни, не само за отслабване, но и за здравето ни, заради богатството им на витамини и минерали.
Ползите от плодовете за отслабване се дължат на високото им съдържание на фибри, ниска енергийна стойност и не на последно място разнообразен и чудесен вкус. Как обаче да ги използваме. Поради фактът, че съдържат високо ниво на захари, е добре да консумирате плодовете до ранния следобед. То този начин хем организмът ви ще приеме полезните съставки, хем ще има възможност да обработи захарите, които ще ви дадат енергия и няма да се превърнат в мазнини. Един от митовете е, че ябълката и грейпфрута са диетични плодове. Ако ги обичате, не е проблем да ги консумирате, но бихте дали предимство на бананите и гроздето, които са с равностойни калории, но ще ви заситят за доста по-дълго време.
През зимния сезон изключително препоръчителни е кивито, нискокалорично и богат на витамин С, както и течената тиква, пък било тя с мед и орехи. Към пълнозърнестата си закуска можете да добавете сушени плодове или микс от сурови ядки със стафиди и червени боровинки, за да сте сити поне 2-3 часа, а и да имате необходимата енергия за деня.
За www.Lekuva.net, материалът подготви Надя Кехайова

Тя е дамата, която успя да стопи 55 кг. по най-здравословния начин?

Надя Кехайова сега
Надя Кехайова сега
Надя Кехайова преди
Надя Кехайова преди

Връзка с Надежда Кехайова може да се направи на телефон – 0888 902 698, както и на yogakursove@abv.bg.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *