Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кажете НЕ на драстичните диети!

Най-често, когато решим, че трябва да сваляме килограми, е 1-2 седмици преди Новогодишното фирмено парти, рождения ден на любимия, годишнина от сватбата и какво ли още не.
В такива случаи се заемаме с някоя драстична диета, която може да ни докара до минус 3-4 кг. и след като събитието ни мине, да си ги качим отново двойно. Периодично на мода излизат различни диети, които в крайна сметка не водят до нищо качествено и трайно, а ако човек не е запознат с начина им на изпълнение, могат да увредят здравето ни допълнително. Така например е високопротеиновата диета, която в първоначалния си стадий изключва всякакви видове въглехидрати, като се почне от тестените и сладките изделия и се стигне до зеленчуците, било то и най-ниско калоричните. Протеините са твърде разнообразни – яйца, всякакви видове млечни продукти, всякакъв вид рибни и морски продукти, месо, всякакъв вид деликатеси и т.н. Често обаче подложилите се на тази диета залагат най-вече на месото. Дългото приемане само на белтъчини и то най-вече на месо, води до доста сериозни проблеми като заболяване на черния дроб, обезводняване и оттам изсушаване на кожата, косопад , липса на съсредоточеност, световъртеж и т.н. Ако все пак решите да правите този вид диета първо трябва да знаете, че тя не се прави повече от няколко дни до седмица и то ако трябва да свалите повече от 5 кг. Освен това трябва да се заредите със солидно количество витамини, които да приемате допълнително и да увеличите дозата на течностите и най-вече на водата поне 3-4 пъти повече от ежедневния ви прием. Старайте се да се храните повече с нискомаслени млечни продукти и морска храна, вместо месо. А когато приключите диетата трябва да сте доста внимателни със захранването, тъй като има голяма вероятност да си върнете свалените килограми. Не се хвърляйте веднага на сладките неща, въпреки че ще имате неистова нужда от тях. Започнете с леки въглехидрати и чак след седмица включете сладкото и хляба. Със сигурност обаче е доста по-добре да се храните балансирано и в ежедневното ви меню да присъстват всички необходими вещества като протеини, въглехидрати, мазнини и витамини в умерени количества.

За www.Lekuva.net, материалът подготви Надя Кехайова

Тя е дамата, която успя да стопи 55 кг. по най-здравословния начин?

Надя Кехайова сега
Надя Кехайова сега
Надя Кехайова преди
Надя Кехайова преди

Връзка с Надежда Кехайова може да се направи на телефон – 0888 902 698, както и на yogakursove@abv.bg.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *