Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Здравословните навици на Харисън Форд, които го поддържат във форма и на 81

Харисън Форд отново изигра Индиана Джоунс, а репортерите казват, че актьорът все още е в страхотна форма

Харисън Форд

Харисън Форд е най-известен може би с това, че караше публиката да припада като Хан Соло или Индиана Джоунс през 70-те и 80-те години на миналия век. Но, докато участваше в премиерите на „Индиана Джоунс и реликвата на Съдбата“ (петата и най-вероятно последна глава на известния франчайз) всички обръщаха глави след него и се чудеха какво точно прави, за да изглежда поне с 30-а години по-млад, отколкото е в действителност.

Актьорът Бойд Холбрук, който играе заедно с Форд в „Индиана Джоунс и реликвата на Съдбата“, каза пред Variety: „Харисън Форд се раздаде с кеф. Възрастта не е нищо друго освен цифра за този човек.“ И когато филмът беше представен на филмовия фестивал в Кан през май 2023 г., всички говореха за това, че Форд е избрал да излезе без риза в една от първите сцени на филма. Всъщност, на пресконференцията в Кан една репортерка каза на Форд: „Все още мисля, че сте много секси. И все още го имате това… Искам да кажа, как поддържате форма?“ Форд използва в отговор в известното си остроумие: „Бях благословен с това тяло, благодаря че забелязахте.“

Наистина е интересно как Харисън Форд е поддържа добро здраве и форма през годините

И докато актьорът-ветеран продължава да дава приоритет на редовните упражнения, той също така поставя фокус и върху това, което яде или не яде всеки ден.

През годините Форд не е споделял твърде много подробности за ежедневието си. Онова, което е ясно, че актьорът се храни здравословно и напълно е премахнал млечните продукти и месото от диетата си.
През февруари 2020 г. Форд седна с Елън Дедженеръс в нейното шоу и разказа за своите хранителни навици и защо е избрал и усвоил точно тях.

„Изглеждаш добре. Изглеждаш наистина добре“

Публиката подкрепи заключението на Дедженеръс с бурни аплодисменти. Форд се пошегува с Елън, казвайки: „Е, благодаря ти. А как изглеждах преди?“

Когато тя го попита какво прави, за да остане здрав, Форд отговори: „Не правя практически нищо. Ям зеленчуци и риба. Наистина е скучно.“ След това той продължава да обяснява на Дедженеръс, че се е отказал от млечните продукти и от месото.

Когато водещата го попита защо е решил да направи тези диетични избори, Форд отговори: „Просто реших, че ми е омръзнало да ям месо. Знам, че отглеждането на животни за месо не е ОК за планетата, както и че месото не е наистина добро за мен.“

Феновете на Форд може и да не са изненадани от това негово лично решение, особено ако са наясно със страстта му към опазването на околната среда.

Всъщност, Форд говори пред ООН през 2019 г. относно важността на грижата за нашата планета

Наред с чистите хранителни навици на Форд, той също така успява да остане активен всеки ден. В разговора с Елън Дедженеръс актьорът разкри, че обича колоезденето и тениса.

„Има твоя снимка на велосипед… виж си ръцете.“ Дедженеръс показва на публиката снимка на Форд, каращ велосипед, след което казва: „Какво става тук? Тренираш като луд?“

„Не, не тренирам като луд. Тренирам малко. Имам предвид, че карам велосипеди и играя тенис “, казва Форд.

Звездата от „Индиана Джоунс“ явно не планира скоро да забави скоростта

Актьорът Мадс Микелсен също участва в петия Индиана Джоунс. Той наскоро сподели впечатленията си пред Hollywood Reporter за това колко силен е Форд.

„Това беше първият път, когато го срещнах и той е безумно силен човек“, каза Микелсен пред The ​​Hollywood Reporter . „Не само като актьор, но и физически. Спомням си първия ден, в който снимахме, бяха нощни снимки. Спряхме в 5 сутринта, и тогава той просто се качи на планинския си велосипед и измина 50 километра… Харисън не е човек, а направо чудовище, но едно много хубаво и добро чудовище.“

Източник: www.eatthis.com

Изглед на опаковката на продукта Доктор Силвър Dr. Silver
СРЕБЪРНАТА ВОДА, направена с новия генератор за сребърна вода Dr.Silver, е с още повече ползи за здравето

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *