ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Митове и легенди за лунната диета

Лунната диета е широко популярна диета от доста години вече.

Тя се основава на глад един път седмично, когато Луната е в различните си фази – първа четвърт, пълнолуние, последна четвърт и новолуние. Разбира се те са свързани с различни часове на денонощието, които ние трябва да спазваме. От часът, в който Луната навлезе в съответната фаза, човек трябва да спре да яде и да приема само течности, без алкохол. Пият се фрешове от плодове и зеленчуци, чайове и вода. По този начин човек прочиства тялото си не само от излишните мазнини и храни, но и от токсините, натрупани чрез приемането на храната. Цикълът на прочистването трае 24 часа. Това разбира се е препоръчително да се прави при здрави хора, но един път месечно. Този начин на прочистване не бива да се прави от хора, страдащи от диабет или такива, които имат проблеми с кръвната захар, тъй като има риск от хипогликемичен пристъп и прилошаване. Когато и да го направите обаче, независимо дали е свързано с фазите на Луната, или не, този вид прочистване ще даде временен резултат, в случай, че не се храните здравословно и не постигате дори и минимален калориен излишък – да приемате по-малко калории, отколкото израсходвате. Затова препоръчително е да се храните умерено по 5-6 пъти на ден и да спортувате редовно, за да намалявате теглото си постепенно и трайно.

За www.Lekuva.net, материалът подготви Надя Кехайова

Тя е дамата, която успя да стопи 55 кг. по най-здравословния начин?

Надя Кехайова сега
Надя Кехайова сега
Надя Кехайова преди
Надя Кехайова преди

Връзка с Надежда Кехайова може да се направи на телефон – 0888 902 698, както и на yogakursove@abv.bg.
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *