Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

5те признака, които издават психопата!

Бъдете внимателни с хората, които замислено мучат и издават нечленоразделни звуци, когато го­ворят – напълно възможно е те да не са адекватни. Психолози от Корнуелския университет успели да открият петте важни признака, по които можете да откриете у човека срещу вас склонност към психопатия.

Когато човекът по време на разговор с вас съпровожда говора си с чести и замислени звуци от типа „м-м-м“, „о-о-о“ или „а-а-а“. Психолозите съветват да се отнасяте към такива събеседници по-предпазливо – при хора с подобни навици често се открива склонност към психотравматични разстройства.

Когато в разговор с вас човек разсъждава за най-естествени или пък за шокиращи неща в минало време. Хора с проблем в психиката могат дълго и упорито да ви разказват за това как са се хранили, как са изкарвали пари или са извършили някакво правонарушение – и дори сериозно престъпление.

Ако от гореспоменатите откровения, зара­ди които „кръвта ви застива в жилите“, вашият събеседник не изпитва никакви емоции и еднакво спокойно разказва за това какво е ял и за жесто­кото насилие към някого.

Когато един събеседник с ненормални психич­ни наклонности разказва за яденето и напитките, той употребява два пъти повече думи от обикно­вения човек с нормална психика.

Ако в разговора вашият събеседник често из­ползва подчинителния съюз „защото“ – това трябва да изостри вниманието ви. Според психолозите по­добни завъртания и обръщания на речта отразяват специфичен поглед на света от хората, склонни към психопатия. Такива хора смятат, че в света всичко се върти около тяхната персона и всичко трябва да принадлежи именно на тях. Специфичната логика на психопатите отразява тяхното отношение към постъпките. Те са уверени, че трябва да извършат престъпление, „защото“ само така могат да се почувстват „щастливи“.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “5те признака, които издават психопата!

  1. Pingback: Експертите твърдят: Икономическата криза ражда насилие в семейството! | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *