Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лесна рецепта за прочистване на дебелото черво и намаляване на кръвното налягане

За да направите тази лесна рецепта за прочистване на дебелото черво и намаляване на кръвното налягане ще са ви нужни само три компонента

 прочистване
Лесна рецепта за прочистване на дебелото черво и намаляване на кръвното налягане

Пролетта е време за прочистване. Време е да се отървем от всичко онова, което неразумно сме натрупали през зимата.

Днес ви предлагаме рецепта за една напитка, която дава невероятен тонус. Това е много важно. Важно е както за онези, които искат да отслабнат, така и да хората, които имат желание да се погрижат за здравето си. Защо?

Без тонус ние трудно ще се справим с онова, което се изисква от нас на работното място или у дома. А какво да кажем за онези неща, които вършим по желание? Ето защо е нужен тонус.

Освен че ще ни тонизира, тази напитка ще притъпи желанието за сладко, ще направи червата по-редовни и кръвното по-ниско.

И още – ще се погрижи за черния дроб. Ако имате 10 излишни килограма, или повече, то тогава със сигурност вашия черен дроб е омазнен. Спестете си етапите на стеатозата. Започнете вашето ефективно отслабване с приема на тази напитка.

Невероятни ползи за организма носи комбинация от ябълков оцет и мед. Канелата ще регулира кръвната захар, а джинджифила ще намали възпаленията в организма. Комбинацията от всички тези продукти помага при прочистването на организма от токсини.

Освен това, този тоник е богат на калий и магнезий. Комбинацията е страхотна за сърцето и за регулиране на кръвното налягане. Тази напитка има редица терапевтични свойства, включително: защита срещу инфекции, предотвратяване на гъбични заболявания, освобождаване от умората и предотвратяване на преждевременното стареене.

Ето и рецептата за прочистване на дебелото черво и намаляване на кръвното налягане

Необходими продукти:

500 грама топла вода
4 супени лъжици мед
4 супени лъжици ябълков оцет
1 чаена лъжичка канела
1 чаена лъжичка рендосан джинджифил

Във водата се добавя канелата, джинджифила и оцета. Разбърква се добре. Отделно се разтваря меда в малко вода и се добавя. При желание може да прецедите, но не и преди всички компоненти да са се разтворили добре. Хубаво е към вече прецедената смес да добавите и още малко сок от джинджифил.

Започнете деня като изпиете 250 грама от тази напитка, а останалото количество го разпределете на равен прием през деня. Препоръчително е да се пие час преди хранене. Колко време трябва да приемате тази напитка? Конкретен отговор на този въпрос няма. приемът се определя според желанието и състоянието.

Източник: ayzdorov.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Лесна рецепта за прочистване на дебелото черво и намаляване на кръвното налягане

  1. Ружа каза:

    4 супени лъжици мед … Страхувам се, че е много за една дебела и не до там млада жена, като мен!Освен това и кръвната ми захар е над нормата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *