Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

6-те принципа на лесното отслабване

otslabvaneМного от диетите са неуспешни, защото изискват драстични промени, които са по силите само на най-решителните хора. По-добрият метод с дълготраен ефект се състои в постепенна промяна на хранителните навици. Ето няколко полезни съвета:

1. Направете промените заради себе си, а не за да зарадвате другите. Трябва вие сами да пожелаете да отслабнете, да поддържате добра форма. Не може да го сторите просто защото половинката ви или най-добрият ви приятел държат на това.
2. Отбелязвайте всичко, което консумирате в продължение на седмица, включително събота и неделя, за да определите слабостите в начина си на хранене.
3. Съсредоточете се върху разумния избор на храна вместо да се борите с изкушението. Малко хора проявяват достатъчно силна воля.
4. Не избягвайте вкусните храни. Вместо това задоволете непреодолимото си желание с други примамливи ястия като например печени, а не пържени картофи.
5. Не оставайте гладен твърде дълго. Пропускането на едно хранене води до преяждане на следващото. Ако не закусите, ще се чувствате гладен цял ден.
6. Правете упражнения ежедневно. Движението ускорява метаболизма и вие ще изгаряте калориите по-бързо дори когато почивате.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *