Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Отварата на академик Болтов помага при високо кръвно налягане

Отварата на академик Болтов ще ви накара да забравите за проблените с високото кръвно, главоболието и постоянната отпадналост

akademik-boltov
Академик Борис Болтов е руски учен, известен не само с научните си трудове в областта на химията и биологията. Той става популярен и със системата за здравословно хранене, която има за цел да даде нов живот на клетките. Академик Болтов е публикувал в своите книги, посветени на здравословното хранене, и рецепти за лечение на различни болести с помощта на естествени природни продукти.

Днес ви предлагаме рецепта за отвара, която сваля високото кръвно налягане. Ще ви са необходими само два продукта.

boltov
Академик Борис Болтов

Как да свалим високото кръвно налягане с помощта на отварата на академик Болтов?

Първите признаци на есенциална хипертония обикновено не са много по-различни от обичайните симптоми на умора. Затова повече от половината пациенти с високо кръвно налягане научават диагнозата си късно.

Човек, който има колебания в показанията на кръвното налягане, чувства дискомфорт и неразположение. След кратка почивка симптомите изчезват. Затова и хипертонията се открива сравнително късно. Хората просто не ходят на лекар заради някаква умора, световъртеж или постоянно главоболие. И не след дълго това може да доведе до появата на стенокардия, инфаркт или фатален инсулт.

Шум в ушите и главоболие, световъртеж, умора, загуба на памет – тези симптоми трябва да предупреждават за приближаване на опасността от високо кръвно налягане. Важно е да се признае болестта и да се започне подходящо лечение.

Лекарство за хипертония

Повечето от вас знаят какво следва след посещението при лекар и уточняване на диагнозата високо кръвно налягане. Следва прием на лекарства, спазване на подходяща диета, най-често с консумация на храни без сол. Назначава се също и подходящ двигателен режим.

Но, освен това…

Може да включите отварата на академик Болтов в превенцията и като начин за нормализиране на кръвното налягане. Тази отвара съдържа само и единствено семена от слънчоглед. Слънчогледовите семена са богати на ниацин, който разширява кръвоносните съдове и подобрява кръвния поток.

Как се прави отварата?

Необходими са ви два литра вода и една чаена чаша сурови слънчогледови семки.

1. Слънчогледовото семе се начуква леко, изплаква се и се поставя в подходящ съд. Залива се с водата.

2. След като заври, се държи на котлона 5-10 минути. Сваля се от огъня и се захлупва. Така остава в продължение на два часа.

3. Прецежда се и се слага за съхранение в подходящ съд.

Цялото количество се пие на малки порции /100 мл./ през целия ден. Курсът на лечение е 5 дни. След това се прави почивка от един ден и се повтаря още 5 дни. Ако ви е трудно да пиете по 100 мл. от бульона, може да приемате и по 50 мл. Тогава ще е необходимо да направите половин доза от отварата и да я приемате 10 дни, вместо 5 дни.

Не забравяйте, че за да има ефект отварата трябва да се приема точно както е указано.

Източник: www.fitoportal.com

Оригинална титанова магнитна гривна решава проблемите с кръвното

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Отварата на академик Болтов помага при високо кръвно налягане

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *