Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Диетата на Ким Протасов: минус 4 килограма на седмица и перфектен диетичен план за 40 дни!

Диетата на Ким Протасов е спасение за всички, които отчаяно се мъчат да отслабнат

dietata-na-kim-protasov
Диетата на Ким Протасов е абсолютно безвредна за организма. Този диетичен план дори има повече ползи, отколкото каквито и да е вреди. Няколко седмици, след като я започнете, ще разберете колко добре действа на организма.

Консумирането на храни, богати на фибри, регулира работата на стомашно-чревния тракт и подобрява състоянието на кожата. Някак естествено диетата на Ким Протасов убива и апетита за вредни сладки храни.

kim-protasov-photo
Ким Протасов

Диетата на Ким Протасов придоби популярност през 1999 година. Тогава този диетичен план е публикуван в израелски вестник, а статията е подписана с псевдонима „Ким Протасов.“
В продължение на почти две десетилетия диетата на Ким Протасов е спасила много хора от затлъстяване. Тя е причина не само за една по-добра фигура, но и за отличното здраве на милиони хора по света.

Най-доброто време за тази диета е ранната есен, когато има изобилие от плодове и зеленчуци. Диетата е изградена върху консумирането на растителна храна с малка добавка на ферментирали млечни продукти и протеини. Размерът на порцията е толкова, колкото се събира нормално в една чиния с диаметър от около 20 сантиметра.

ПРЕЗ ПЪРВАТА СЕДМИЦА НА ДИЕТА ПРОТАСОВ

Можете да ядете сурови зеленчуци в неограничени количества. Разбира се, без да прекалявате /не повече от 5 порции/. Трябва да изберете зеленчуци, които не съдържат нишесте. Такива са листните зеленчуци, зелето, патладжаните, тиквичките, аспержите, краставиците, доматите. Може да ги приготвяте и на пара, не само сурови.

Не се използва никакво растително олио или каквито и да е мазнини.

Също така трябва да се ядат млечни продукти: кисело мляко и извара. Тяхното съдържание на мазнини не трябва да надвишава 3%. Порцията се състои от две части зеленчуци и една част млечни произведения. През деня може да изяждате и до две ябълки и едно варено яйце.

Важно е да се пият много течности по време на диетата: вода и неподсладени чай и кафе.

ВТОРАТА СЕДМИЦА НА ДИЕТА ПРОТАСОВ

Mенюто е същото като по време на първата седмица на диетата, с едно изменение. Можете да хапвате 300 грама постна риба или месо без тлъстини по време на деня. 300 грама трябва да е теглото на месото или рибата в суров вид.

С въвеждането на месо, количество млечни продукти се препоръчва да се намали с около една трета.

Включете в менюто три ябълки и едно варено яйце.

След като мине втората седмица, включвате пак менюто от първата, но тук вече се добавя един ден само на течности.

Четвъртата седмица е като втората, като тук разтоварващите дни са два. Единият ден приемате само течности, а по време на втория разтоварващ ден може да пиете до два литра прясно мляко или айран.

Много е важно как ще прекъснете диетата. Захранването трябва да започне с пилешка супа без картофи. След това може да добавите кисело мляко с овесени ядки или леки фрикасета. Хляб не се консумира. Постепенно започвате да заменяте и млечните продукти с месо и риба. Към плодовете може да добавите банан и грозде. Салатите се подправят със зехтин и лимонов сок.

Диетата на Ким Протасов осигурява дълготраен резултат, ако стриктно се придържате към нея.

Източник: www.ayzdorov.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *