Маска ще ви избави от тъмните петна по кожата само за 30 минути!

Тъмните петна по кожата са дефект, от който страдат много жени – и млади, и стари

тъмните петна
Тъмните петна се появяват не само по кожата на лицето, а по ръцете, както и по други части на тялото.

Много жени страдат от различни дефекти на кожата, а други се притесняват, че няма фон дьо тен и пудра, която да прикрие пигментацията. Днес, нашият редакторски екип предлага на вашето внимание уникална рецепта за маска, която ще ви помогне да се отървете от луничките и пигментация. Скоро ще забравите за тъмните петна завинаги.

Тази рецепта е доказан инструмент, който ще ви осигури равномерен тен на лицето само за един месец! В допълнение, маската с овесени ядки ефективно стяга порите. Избелената кожа придобива еластичност, а бръчките са загладени.

Маска за лице с овесени ядки

Ето какво ще ви трябва, за да си направите маската, която ще направи кожата ри здрава, а тена – равен и сияен. Уточняваме още веднъж, че може да използвате тази смес не само за да заличите тъмните петна по лицето, но и по ръцете, както и по дручи части на тялото.

Ще ви трябват:

– 1 супена лъжица естествен мед
– Мляко 100 гр
– 2 супени лъжици овесени ядки

Смесете всички съставки, докато се получи гладка каша. За подравняване на тена старателно почистете на кожата, преди прилагането на маската. Оставете я да действа за около 30 минути, след това отмийте с бульон лайка или топла вода.

Споделете с приятелите си тази изключителна рецепта за маска , която прави кожата гладка като мрамор!

Глобал Хелт Анти-пигмент
Глобал Хелт Анти-пигмент – крем за премахване на пигментни кожни петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *