ТОП 3 на законите на Вселената. Повярвайте! Наистина могат да работят и във ваша полза

Когато говорим за принципите на Вселената, можем да посочим тези закони: за свободната воля, закона за привличането, закона за еволюцията, закона за причината и следствието.

Всички тези основни закони се пресичат. Правилното прилагане на техните правила ще ви позволи да достигнете ново ниво на живот, защото самата Вселена помага на човека да се развива.

Тези фундаментални принципи действат още от зората на човечеството. Те са обективни и валидни за всички, навсякъде и по всяко време. Разбирайки тези закони и прилагайки ги, можете да насочите живота си в правилната посока. Опитайте още сега. Ето трите ключови правила на Вселената:

Това, което излъчваме, това и получаваме!

Вселената е Огледало. Излъчваме нашия опит, мисли и енергия към света. Всичко това се отразява обратно към нас. Светът представлява енергия. А хората имат енергиен потенциал, излъчват вибрации, осъзнато или не осъзнато. Ако излъчвате страх, ще ви се случи това, от което се страхувате. Ако лъжете, те ще ви излъжат.

За да бъдете уважавани и обичани, научете се да изпитвате точно такива чувства към другите. Помнете закона на бумеранга. Човешките мисли и излъчването в квантовото пространство създават реалността.

Енергията не изчезва! Закон за енергийния обмен

Това се знае от векове. Енергията не изчезва безследно – ако се загуби на някое място, това означава, че някъде се е увеличила. Ако безкрайно хленчите и сте недоволни от живота си, тогава негативът със сигурност ще ви се върне под формата на нежелани събития, които ще потвърдят вашите мисли и думи.

Полезно е да не забравяте да практикувате благодарност. Това включва просто упражнение: записвайте на хартия всеки ден в продължение на 21 дни за какво сте благодарни. Може да е всяко най-малко нещо. Упражнението буквално прави чудеса: ще забележите положителни промени и ще почувствате прилив на свежа енергия.

Следствието от този закон е принципът: колкото повече даваш, толкова повече получаваш. Прелестна е българската поговорка: „Който дава не обеднява“. Но тук е важно да се поддържа и баланс. Полезно е да дадете толкова, че да не сте на загуба. От тук и следващият принцип: Важно е да се научите да давате и получавате в еднаква степен. В крайна сметка трябва да има хармония и баланс във всичко.

Във Вселената има голямо изобилие за всеки!

Това е Законът за изобилиетох. На много хора им липсват пари дори за задоволяване на основни нужди. Те, разбираемо, са недоволни от финансовото си състояние, оплакват се и търсят виновни.

Но много често срещана грешка е да се фокусираме върху това, което нямаме, а не върху това, което искаме. Всъщност Вселената дава изобилие на всеки и съвсем не избира най-достойния за това.

Но много малко хора смело заявяват желанията и правата си да притежават тази енергия. Какво означава това? За яснота нека си припомним проблема с наследството. Според закона, ако наследникът не заяви правата си в законовия срок, той губи правата върху това, което му е завещано. Същото е и с енергията.

Има полезно упражнение в тази насока: В продължение на 7 дни съзнателно фокусирайте вниманието си върху изобилието във всичко. Светът около нас наистина е пълен с изобилие. Припомнете си многото коли по магистралата, много дървета в гората и т.н.

Полезно е да насочите вниманието си към всяка видима проява на изобилие. Скоро ще забележите желаните благоприятни промени в живота си.

Източник: econet

Д-р Силвър - генератор за сребърни йони
Пригответе си полезна сребърна вода в домашни условия

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *