ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Маска ще ви избави от тъмните петна по кожата само за 30 минути!

Тъмните петна по кожата са дефект, от който страдат много жени – и млади, и стари

тъмните петна
Тъмните петна се появяват не само по кожата на лицето, а по ръцете, както и по други части на тялото.

Много жени страдат от различни дефекти на кожата, а други се притесняват, че няма фон дьо тен и пудра, която да прикрие пигментацията. Днес, нашият редакторски екип предлага на вашето внимание уникална рецепта за маска, която ще ви помогне да се отървете от луничките и пигментация. Скоро ще забравите за тъмните петна завинаги.

Тази рецепта е доказан инструмент, който ще ви осигури равномерен тен на лицето само за един месец! В допълнение, маската с овесени ядки ефективно стяга порите. Избелената кожа придобива еластичност, а бръчките са загладени.

Маска за лице с овесени ядки

Ето какво ще ви трябва, за да си направите маската, която ще направи кожата ри здрава, а тена – равен и сияен. Уточняваме още веднъж, че може да използвате тази смес не само за да заличите тъмните петна по лицето, но и по ръцете, както и по дручи части на тялото.

Ще ви трябват:

– 1 супена лъжица естествен мед
– Мляко 100 гр
– 2 супени лъжици овесени ядки

Смесете всички съставки, докато се получи гладка каша. За подравняване на тена старателно почистете на кожата, преди прилагането на маската. Оставете я да действа за около 30 минути, след това отмийте с бульон лайка или топла вода.

Споделете с приятелите си тази изключителна рецепта за маска , която прави кожата гладка като мрамор!

Глобал Хелт Анти-пигмент
Глобал Хелт Анти-пигмент – крем за премахване на пигментни кожни петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *