ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Не допускайте тези грешки сутрин

Не само, че няма никаква полза от тях, а са вредни

Мнозина от нас допускат тези грешки сутрин, които имат сериозни последици не само върху физическото, а и върху психическото ни здраве.

Ето кои са грешките, които трябва да се стараем да избягваме:

Виртуалното пространство
Не бързайте да влезете във виртуалното пространство още с отварянето на очите. Все повече хора живеят онлайн с развитието на многобройните информационни интернет канали. Психолозите обаче посочват, че можете да влезете в мрежата поне един час след събуждане. В противен случай можете да си причините панически пристъп.

Не само, че няма никаква полза от тях, а са вредни
Не само, че няма никаква полза от тях, а са вредни

Сутрешна гимнастика
Често пъти я отлагаме за по-късно през деня, а не трябва. Дори и да закъснявате и да нямате време за цялата тренировка, направете поне половината, пак ще ви е от полза.

Горещ душ
Вземането на продължителен горещ душ рано сутрин, не е добра идея, тъй като няма ободрителен ефект, а точно обратното. Топлата вода отпуска мускулите и ще ви накара да се чувствате отпаднали през целия ден.

Въглехидрати
Най-добре ще е да ги избягвате на закуска. Приемът на такъв вид храна възбужда апетита за нездравословни храни, които са изключително богати на калории. Диетолозите съветват да хапнете две варени яйца за закуска, тъй като по този начин ще останете сити за по-дълго време.

Ако вече сте допуснали тази грешка и сте натрупали излишни килограми, има решение на проблема и то се казва БОДИЛАКС.

Миенето на зъбите
Не мийте зъбите си веднага след като сте закусили, особено в случаите, в които сте консумирали нещо кисело, тъй като това уврежда емайла ви.
Най-добре е да миете зъбите си веднага след ставане или половин час след закуска, пише ezine.bg.

БОДИЛАКС е вашето средство за избавяне от наднорменото тегло.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *