Нели Рангелова: Българинът не може да се храни здравословно

Изпълнителката признава, че й се е налагало да прави компромиси със здравето

 

neli rangelovaПевицата Нели Рангелова е на мнение, че българинът и да иска не може да се храни здравословно, тъй като не разполага с достатъчно средства. Тя може да си позволи риба по 3 пъти на седмица, но не е сигурна, че майка й, която е пенсионерка, може да си позволи.

„Да не говорим пилешкото колко е скъпо… Може би само лятно време, когато има повече зеленчуци собствено производство, хората, които си ги произвеждат, се хранят здравословно. В нашите храни, тези по магазините, на пазарите, имам голямо съмнение. Не смятам, че са здравословни, пълни са със страхотно неполезни Е-та. Аз купувам обезмаслено сирене, кашкавал – наистина, много по-скъпи са, но аз самата доколко мога да им вярвам, че са обезмаслени. Като че ли преди много години, когато бях дете, наистина се хранехме здравословно. Сега въобще не съм убедена с какво се храним, какво съдържание има в продуктите. Много отдавна спрях да купувам колбаси заради водата в тях, а и кой знае какво още вредно има в тях. По-добре да се купи някакво месо, доколкото сме сигурни, че и в него няма боклуци. Скоро бях в кварталното ни магазинче за плодове и зеленчуци – та то там няма нищо българско“, споделя в интервю за „Доктор“ изпълнителката.

Когато се разболее, Нели Рангелова не се доверява на лечението с бабини илачи. Издава, че само веднъж се е доверила на хомеопатията.

На въпроса дали й се е случвало да прави компромис със здравето си, певицата отговаря:

„Много пъти ми се е случвало и често посещавам УНГ докторката си. Обикновено ми впръсква някакви етерични масла, само и само да ми помогне по-бързо. Нормално е да правиш компромис – разболееш се, ако можеш, изваждаш някакъв глас. Миналата година, преди големия ми концерт в зала „България“, се разболях много тежко. Никой лекар не можа да ми помогне и се наложи да отменя концерта. 20 дни бях зле, 10 от които на антибиотици. Нашата работа е такава – изпотяваме се, пеем, течение, духа ти в гърба, трябва да си със сценичен костюм, няма как, трябва да си изпълниш ангажиментите.“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *