ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Поради каква причина се разширяват вените и болят?

Имам разширени вени, но и аз не знам откога стра­дам от това заболяване. Болките имам може би от 20 години, но дори не съм знаела, че става Въпрос за разширени вени. Какви са причините за появата им и какво предста­вляват ендоваскуларните протези?

Ивелина Златева – Стара Загора

Най-често срещаната причи­на за това заболяване е генетич­ната предразположеност. Затова в България вече се провеждат генетични изследвания за пред­разположеност кьм венозни заболявания. На второ място е начинът на работа, постоянното стоене прави на едно място, както и в седнало положение. Те водят до деструктивното състояние на венозната система, което най-често се финализира с варикозни разширения на долните крайници;

Употребата наконтрацептави и други хормонални медикаменти при жените в известен процент от случаите води додеструктивни промени и усложнения, свързани с венозната система.

Химиотерапевтичното лече­ние и лъчелечението при тежко болни също водят до увреждане както на повърхностната, така и на дълбоката венозна система.

Травмите и прекомерните физически упражнения са сери­озен рисков факторза уврежда­нето на венозната система.’

ВНИМАНИЕ!

Ендоваскуларните протези са изключително модема техноло­гия, поставят се вътре в съда по безкръвен път. Най-честото им приложение е при аневризмц на абдоминалната аорта при дисекация на торакалната аорта. За съжаление манипулациите се при­лагат рядко в България, тъй като струват скъпо и не са по джоба на всеки пациент.

АКО СТРАДАТЕ ОТ БОЛЕЗНЕНИ РАЗШИРЕНИ ВЕНИ – ВЕНОТОН – S Е ВАШЕТО РЕШЕНИЕ! ПРЕМАХВА ПРОБЛЕМА С ВЕНИТЕ САМО ЗА 10 ДНИ!

Д-р Михайлов за разширените вени (btv – Lady)

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *