Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Топ храни, които изгарят мазнини

Засилете метаболизма
Това е вярно: Някои храни имат много висок термогенен ефект, така че буквално изгарят калориите още докато дъвчете. Други храни съдържат хранителни вещества и съединения, които подсилват метаболизма. Хранете метаболизма си с тези храни.

Пълнозърнести храни
Вашето тяло изгаря два пъти повече калории разграждайки пълнозърнестите храни (особено тези, които са богати на фибри като овесени ядки и кафяв ориз) от преработените храни.

Леко месо
Протеинът има термогенен ефект: Изгаряте около 30% от калориите, които храната съдържа по време на храносмилането (например пилешки гърди съдържат 300 калории и са нужни около 90 калории, за да се обработят от организма).

Нискомаслени млечни продукти
Богати на калций и витамин D, тези продукти помагат да се запазва и натрупва мускулна маса, която е от съществено значение за поддържане на здрав метаболизъм.

Зелен чай


Пиенето на четири чаши зелен чай на ден може да помогне за свалянето на повече от 13 килограма за осем седмици, според американски специалисти по храненето. Компонентите на сместа на чая временно ускоряват метаболизма след като се изпие. За да увеличите приема си, дръжте кана със студен чай в хладилника.

Леща
Една чаша съдържа 35% от нужния дневен прием на желязо, което е добра новина, тъй като почти 20% от нас имат дефицит на желязо. При липса на хранителни вещества, метаболизма ви се забавя, тъй като тялото не получава това, от което се нуждае, за да работи ефективно.
Ако се чудите как да се отървете от излишните килограми – НИЕ ЗНАЕМ КАК! Вижте повече за уникалния продукт за отслабване Фет Бърнър и поръчайте тук:

Харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате най-актуалните новини, диети, съвети и предложения за отслабването.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *