ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Яжте като звездите

Няма нищо случайно в това, че големите звездни имена изглеждат така млади. Здравословното хранене е също толкова добро за фини линии по лицето, колкото е и за вашата фигура. Ето как да похапвате, за да имате гладка кожа.

Мислете в зелено
Много хора правят грешката да се хранят „здравословно“ чрез увеличаване приема на плодове, но това е ход, който само един новобранец би направил. Вместо това наблегнете на тъмно-зелени зеленчуци, като къдраво зеле, спанак и броколи, които са богати на хранителни вещества.

Кажете „НЕ“ на захарта
Липсата на захар в ежедневното ви хранене е най-доброто антиейдж лечение, което можете да направите за себе си. Захарта разгражда колагена чрез процес, наречен гликиране, което в последствие води до появата на бръчки.

Наблегнете на протеина
Това ви гарантира, че тялото ви произвежда достатъчно стягащ кожата колаген и еластин. Сьомгата също е с високо съдържание на здравословни мастни киселини, които намаляват възпаленията.

 

Предлагаме ви и 4 нови тенденции в здравословното хранене!
Ако се чудите как да се отървете от излишните килограми – НИЕ ЗНАЕМ КАК! Харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате най-актуалните новини, диети, съвети и предложения за отслабването.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *