ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Вашият тип стареене на лицето

Никой не може да спре неумолимия ход на времето, но въпреки това ние можем да запазим си привлекателно 30-ата си година. Нужно е само да определим своя тип стареене и да започ­нем работа по забавянето му.

Всеки старее по сво­ему. При някои жени още на 30 го­дини лицето е изпъстре­но с бръчици, а от очите се разбягват предателски лъчи. При други на 50 кожата си остава опъна­та и гладка. Затова пък „пергаментовото“ лице нерядко радва очите с ясни очертания, а сто­панките на гладка кожа имат двойна брадичка и торбички под очите… Сценарият на повяхва­нето е генетично предо­пределен, както цветът на очите и дължината на ноктите. Но това не оз­начава, че трябва да се­дим със скръстени ръце. Природата също може да бъде надхитрена.

За да съхраните младостта и да предотвратите стареенето са необходими ежедневни профилактични грижи. Много важно е да знаете типа на вашата кожа, както и типа и стадия на стареене. За съхраняване на младостта на нормалната кожа е достатъчно да поддържате естественият и баланс. Сухата кожа изисква много повече внимание и грижи – необходимо е да и се осигури достатъчно хидратиране и подхранване. Мазната кожа изисква внимателно почистване и използване на подходяща козметика, която да регулира омазняването. За всеки тип кожа в домашни условия е необходимо да осигурите: почистване, тонизиране, хидратиране, подхранване и защита.

Има и друг много по-ефективен начин за  предотвратяване на стареенето на кожата –  да се доверите на опитен професионалист. В дерматологичните клиники, благодарение на грижите на специалистите стареещата кожа ще бъде върната към живот.

 

Тип №1 – Уморено от живота

Тип №2 – Мрежа на лицето

Тип №3 – Загуба на формата

Тип №4 – Всичко на веднъж

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *