Вашият тип стареене на лицето

Никой не може да спре неумолимия ход на времето, но въпреки това ние можем да запазим си привлекателно 30-ата си година. Нужно е само да определим своя тип стареене и да започ­нем работа по забавянето му.

Всеки старее по сво­ему. При някои жени още на 30 го­дини лицето е изпъстре­но с бръчици, а от очите се разбягват предателски лъчи. При други на 50 кожата си остава опъна­та и гладка. Затова пък „пергаментовото“ лице нерядко радва очите с ясни очертания, а сто­панките на гладка кожа имат двойна брадичка и торбички под очите… Сценарият на повяхва­нето е генетично предо­пределен, както цветът на очите и дължината на ноктите. Но това не оз­начава, че трябва да се­дим със скръстени ръце. Природата също може да бъде надхитрена.

За да съхраните младостта и да предотвратите стареенето са необходими ежедневни профилактични грижи. Много важно е да знаете типа на вашата кожа, както и типа и стадия на стареене. За съхраняване на младостта на нормалната кожа е достатъчно да поддържате естественият и баланс. Сухата кожа изисква много повече внимание и грижи – необходимо е да и се осигури достатъчно хидратиране и подхранване. Мазната кожа изисква внимателно почистване и използване на подходяща козметика, която да регулира омазняването. За всеки тип кожа в домашни условия е необходимо да осигурите: почистване, тонизиране, хидратиране, подхранване и защита.

Има и друг много по-ефективен начин за  предотвратяване на стареенето на кожата –  да се доверите на опитен професионалист. В дерматологичните клиники, благодарение на грижите на специалистите стареещата кожа ще бъде върната към живот.

 

Тип №1 – Уморено от живота

Тип №2 – Мрежа на лицето

Тип №3 – Загуба на формата

Тип №4 – Всичко на веднъж

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *