Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вашият тип стареене на лицето – Тип №1 – Уморено от живота

Словосъчетани- ето „уморено лице“ говори само по себе си: кожата е подпухнала и с възрастта придоби­ва оттенък на пръст. Основната причина е нарушението на микроцирку- лацията.

 

КАКВО ДА ПРАВИМ?

Да опитаме всички типове лимфодренаж

Средство № 1 е кла­сическият ръчен ма­саж. Много експерти смятат, че засега нищо по-добро не е измислено. Опитните ръце на маса­жиста подобряват движе­нието на кръвта и лим-фата в тъканите, при това толкова нежно, че почти нищо не се усеща.

На второ място са апаратните мето­дики. Електрическият лимфодренаж (микроток, миолифтинг) напом­ня миостимулацията: по кожата се прикрепват датчици, които леко „раздрусват“ лицето. Токът влияе върху тъканта на клетъчно равнище, по­мага на оттичането на течностите и засилва кръвообращението.

А мекото тонизиращо въздействие на мимиче­ските мускули засилва синтеза на колагена и еластина, които отго­варят за гъвкавостта на кожата.

Ултразвуковите процедури велико­лепно активизират кле­тъчната обмяна, засилват регенерацията и извеж­дат вредните продукти от обмяната. А тъй като ултразвукът е способен и да „отваря“ клетките, по­магайки в тях да проник­ват полезни вещества, най-добре е той да се съ­четае с ултрафонофореза или специални маски.

Вакуумният лим­фодренаж действа на принципа на масажа с вендузи: по повърхността на кожата се създава силна промяна на наля­гането, която пробужда и принуждава по-дълбоки­те слоеве да работят. Само че в случая с лице­то трябва да се внимава: вакуумните прибори всмукват кожата и, ако тя е възрастна, с крехки кръвоносни съдове и на­малена еластичност, по повърхността й могат да се появят забележими следи.

В сравнение с ръчния масаж физиотерапевтич­ните процедури имат по­вече противопоказания. Те не бива да се прила­гат на бременни, хора с метални импланти (на­пример кардиостимулатор) и възбудима нервна система.

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *