Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вашият тип стареене на лицето – Тип №3 – Загуба на форма

Характерният признак на „деформираното лице“ е силно­то увисване. Бузите се отпускат, веждите падат, разплува се овалът на лицето, то придобива унило изражение… Обикновено така остаряват пълните лица с мазна и пореста кожа.

КАКВО ДА ПРАВИМ?

При този тип стареене също е нужен масаж

Той връща на мускулите на лицето тонуса, кожата се ос­вежава. Полезни са всички видове лифтинг – миостимулация, ултразвуково въз­действие, вакуумен масаж. Още едно мощно средство са моделиращите маски. Те великолепно помагат да се върне на място тръгналата надолу кожа.

Най-известна и дос­тъпна е парафиновата маска. Козметикът от­начало с ръце ще придаде форма на лицето, а след това ще го „фиксира“ със затоплен до 55 градуса пара­фин. При изстиването си той се свива, създавайки ефекта на пресата. Така се подобрява кръвообращени­ето, изчезват отоците. Кур­сът от 10 парафинови маски до определена степен позво­лява да се възстанови ова­лът на лицето.

Именно с такъв тип лице на определена възраст си стру­ва да се замислите за плас­тична операция. С увисва­нето на кожата на горните клепачи и мастните хернии може да се справите с по­мощта на блефаропластиката.

 

Бремето на жълтия човек
Азиатците стареят различ­но от европейците. Техните лица са по-богати на мускулна тъкан, отколкото на мастна. Благодарение на това те дълго не стареят, но после в един момент мускулите отслабват и силно увисват, лицето се прорязва от дълбоки гънки. Затова за представителите на азиатския тип са полезни всички процедури за укрепване на мускулите – преди всичко масаж и миостимулация.

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *