ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Вашият тип стареене на лицето – Tип №4 – Всичко наведнъж

При комбинирания тип лице може да се видят всичките симптоми на старее­нето: отоци, бръчки, от ъгълчетата на устата изпълзяват тъжни гънки…

КАКВО ДА ПРАВИМ?

Много полезни са инжекциите с ботулотоксин.

Те отпускат мускулатура­та и фиксират мускулите, в ре­зултат от това бръчките се заглаждат.

Има възможност отново лицето да се закръгли и бръчки­те да се запълнят с изкуствени подпълнители. Преди всичко към тях се отнасят колагенът и бавно всмукващата се форма на хиалуроновата кисели­на. Въведеният под кожата рестилайн се запазва около половин година. С времето той напъл­но се абсорбира, но дотогава създава необходимия ефект.

И накрая – появиха се комбинирани пре­парати, при които на гранула на няка­къв полимер е нанесена същата хиалуронова киселина. Такива средства не само изпълват обема на кожата, но и подо­бряват състоянието на тъканите. С те­чение на времето те не се отделят от организма, а ферментират. Затова е важно ясно да за­помните какво и кога са ви инжекти­рали.

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *