ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

7 диети одобрени от науката – 6

Най-ефективното предложение от съвременната ”слабология”

Френска диета
Ако се вярва на Мирей Гиляно, автор на бестселъра „Защо французойките не дебелеят?“, нейните сънароднички не обичат хляба, но не се отказват от десертите и не изпитват угризения на съвестта. Те обожават зеленчуците и плодовете, следват правилото „По-добре по-малко, но по-добро!“ и презират бързите храни. Французойките се доверяват не на килограмите, а на синдрома „затваряне на ципа“. Ходят пеша и не ползват асансьор. И именно заради това имат идеална фигура! Мирей Гиляно съветва читателите да се научат да се отнасят към храната спокойно, без фанатизъм, да ядат често, но по малко, много да се движат и да пият много вода.

Важният тезис на французойките е: „Ако нямам време да се нахраня спокойно, по-добре изобщо да не ям!“ Методът включва 3 етапа. Първи (3 седмици) – водене на дневник: той ще ви помогне да откриете вашите слаби места. Втори етап (от 1 до 3 месеца) – промяна на хранителните навици. За това време вие трябва да се научите да се наслаждавате на качеството на храната, а не на нейното количество. Третият етап прилича на втория, но в менюто вече може да се въведат някои „вредности“, които са били забранени по-рано. А след това настъпва етапът за поддържане на идеалното тегло: вие продължавате да живеете като французойка до края на дните си.

Нашата оценка:
+ Няма абсолютни забрани.
+ „Игровият“ подход към отслабването се харесва на много хора.
+ Може да се използва като фонова философия в съчетание с други начини за отслабване.
–  Изисква много знания за продуктите.

5. Нискокалорийна диета

7. Диета според гликемичния индекс

 

Ако се чудите как да се отървете от излишните килограми – НИЕ ЗНАЕМ КАК! Харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате най-актуалните новини, диети, съвети и предложения за отслабването.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *