Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Защо тренировките са важни, когато отслабваме?

Доста от хората, които имат наднормено тегло  си намират различни оправдания да не ходят на фитнес и да не спортуват.

Най-честото от тях е липса на време. Истината обаче е липса на мотивация и недоверие към този вид спорт. Повечето от тях предпочитат да правят неистови и драстични диети, отколкото да отидат за един час до най-близкия фитнес и да потренират. Важно е да се знае, че при тренировката човек гори мазнини и прави мускулатура и с това гори повече калории. На всеки един килограм мускулна маса, в покой организмът изгаря около 6 калории в минута, което е 3-4 пъти повече, отколкото на един килограм мазнини.  Ако човек лежи пред телевизора, той изгаря не повече от 1-1,5 калории/мин. Докато при различни спортни активности тялото гори в пъти повече. При бягане или изкачване на стълби, например се горят до 10-12 калории в минута, каране на колело – 4-6, кростренажор – 7-8, скачане на въже – 10, плуване – 5-8 и т.н. Ако  добавим и хранителен режим, който е съобразен с тренировките, неминуемо ще постигне успех в борбата с излишните мазнини.

За www.Lekuva.net, материалът подготви Надя Кехайова

Тя е дамата, която успя да стопи 55 кг. по най-здравословния начин?

Надя Кехайова сега
Надя Кехайова сега
Надя Кехайова преди
Надя Кехайова преди

Връзка с Надежда Кехайова може да се направи на телефон – 0888 902 698, както и на yogakursove@abv.bg.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *