Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Влияние на планетите върху здравето през февруари 2024-а година

Като цяло февруари е месец с по-спокойна енергия от предишния

февруари

И все пак през високосния февруари ще изпитаме инхибиращи процеси под влиянието на Сатурн и внезапни обостряния на хронични заболявания, провокирани от Уран.

3 февруари – Последна четвърт на Луната. Опозиция на Луната и Уран . Усещате загуба на сила и общо неразположение. Хроничните заболявания могат да се влошат (особено ако са свързани с пикочно-половата система). Препоръчително е да използвате само доказани методи за лечение. Трябва да се въздържате от експерименти със здравето поне през следващите две седмици.

9 февруари – Квадрат Луната и Юпитер, Луната и Уран. Възможни са остри съдови и нервни нарушения (особено при жените). Нелекуваните болести ще се почувстват. В този ден е особено важно да държите емоциите под контрол. Тялото ще реагира на всеки стрес по-силно от обикновено. Препоръчително е да се пият успокояващи чайове и отвари.

10 февруари – Новолуние. Луна в Риби. Имунитетът е намален, тялото е силно податливо на всякакви инфекциозни заболявания. В този ден се засилват тревогите, неврозите и безсънието. Проблеми могат да възникнат поради неправилен лимфен поток. Изключително нежелателно е да натоварвате краката си. Но масажът на крайниците и релаксиращите солни бани ще имат лечебен ефект върху цялото тяло.

14 февруари – Квадрат Луната и Плутон, Луната и Марс

Геомагнитният фон не оказва силно влияние върху кръвоносните съдове, но страда ендокринната система. Заболяванията на щитовидната жлеза се обострят, повишава се умората. Препоръчително е да избягвате продукти с консерванти, включително козметика. Храната трябва да е здравословна и питателна.

16 февруари – Първа четвърт на Луната. Луна в Близнаци. Има повече енергия, витамините (особено магнезий, калций и желязо) се усвояват добре. Алергичните реакции се засилват, остеохондроза в областта на раменете и ревматизъм. Може да се появи или да се влоши недостиг на въздух. Отрицателното влияние на магнитния фон ще се засили вечерта, което може да предизвика главоболие.

17 февруари – Съвпад на Венера и Плутон, квадрат на Меркурий и Уран. Грижи заради проблеми, свързани със заболявания на ендокринната система. Всички репродуктивни органи също са уязвими. Увеличават се инфекциозните полови заболявания (особено нелекувани). Възможен е хормонален дисбаланс. Хората с диабет могат да имат по-лошо цялостно здраве.

22 февруари – Съвпад на Венера и Марс. Опозиция на Луната и Марс. Могат да се разкрият заболявания, които са били безсимптомни от дълго време. През първата половина на деня здравето на хипертониците се влошава, възникват проблеми със съдовата система. Възможни са сърдечни болки и тахикардия. Вероятността от инфаркт се увеличава. Може да се появи безсъние. Гърбът също е уязвим. Ако го пренапрегнете, радикулитът ще ви напомни за себе си.

24 февруари – Пълнолуние. Луна в Дева

Болестите на храносмилателния тракт и панкреаса се влошават. Трябва да пиете повече вода и да ядете храни с груби фибри, за да избегнете запек. Диетата днес е противопоказана. Емоционалният фон е изключително нестабилен.

26 февруари – Опозиция на Луната и Нептун. Симптомите на заболяването са неясни, което затруднява поставянето на правилна диагноза. Ендокринната система е уязвима. Особено внимателни трябва да бъдат пациентите с панкреатит и диабет. Не е препоръчително да пиете много, бъбреците ви днес работят по-зле.

28 февруари – Съвпад на Слънцето и Меркурий, Меркурий и Сатурн. Всяка промяна в магнитното поле на Земята се усеща остро, дори домакинските уреди със силно излъчване имат отрицателно въздействие. Влошават се заболяванията на костната система, лесно се получава фрактура или изкълчване.

Източник: www.hindustantimes.com

Неврохелт плюс
Неврохелт плюс – чудо за възстановяване на мозъка

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *