Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Защо сме склонни към пълнеене?

Много често се чудим защо някои хора се тъпчат с храна и никога не пълнеят, а на други всичко, което хапнат им се лепи.
Разбира се, затова има много отговори. Един от тях е свързан с изграждането на мастните клетки в ранна детска възраст. Техният броя е постоянна величина и не се променя до края на живота ни. Напълняването и отслабването е свързано с тяхното разширение и съответно свиване. Ако в детска възраст детето се храни повече от колкото е необходимо, в неговият организъм се създават 4-5 пъти повече мастни клетки. Това означава, че ако то е слабо като малко, рискът от напълняване на един по-късен етап е значително по-малък. Затова е изключително важно какви хранителни навици създаваме у децата си. Ако детето ви не иска да яде, не го тъпчете и не му бутайте лъжицата в устата, а оставете храната за по-късно. Шансът при пълните деца да отслабнат в пубертета е много по-малък, ако не спортуват и не се контролират, а тази тенденция ще се отрази и по-нататък. Затова, хората които са склонни към пълнеене, трябва да контролират хранителния си режим до края на живота си, а спорта да е неизменна част от ежедневието им.

За www.Lekuva.net, материалът подготви Надя Кехайова

Тя е дамата, която успя да стопи 55 кг. по най-здравословния начин?

Надя Кехайова сега
Надя Кехайова сега
Надя Кехайова преди
Надя Кехайова преди

Връзка с Надежда Кехайова може да се направи на телефон – 0888 902 698, както и на yogakursove@abv.bg.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *