ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ритуал за възстановяване от болест

Оздравителен ритуал може да направи абсолютно всеки, без задължително да е маг, знахар или лечител

ритуал за

Ритуал за възстановяване от болест се препоръчва на хората, които не са обременени от мисли като: ама това е глупост, науката вече е постигнала всичко, има лекари за тази цел и т.н. Да, никой не отрича научните постижения. Консултацията с лекар е задължителна дори и при обикновена настинка, заради усложненията, които може да донесат респираторните заболявания. Молитвата, от друга страна, няма да навреди, ако не помогне. Дори и учените не отричат нейното целебно въздействие върху болните хора. В крайна сметка, и болестите, както и оздравяването, зависят от онова, което ни е в ума, от начина по който мислим, от това как се настройваме, за да се справим с различни предизвикателства за нашето здраве.

Маргарита Данилова

Здравето е един от най-важните фактори в живота ни. Особено сега, когато сме заплашени от лоша екология, вируси и т.н. Всеки иска да живее дълъг и щастлив живот. И заради това не е забранено да се използват различни начини, с помощта на които да се запази здравето. Не и когато тези начини включват молитви и дребни, никому вредящи и лесни за изпълнения действия.

Един от методите за възстановяване по време или след боледуване са магически заклинания и ритуали. Астрологът и езотерик Маргарита Данилова споделя какви са лечебните молитви и ритуали за възстановяване и поддържане на здравето.

Ритуали за избавяне от болести

Те се разделят на следните групи:

• превантивни;
• универсално-оздравителни;
• при заболяване с неизвестен произход;
• за конкретно заболяване.

Един от най-разпространените начини е молитвата. Можете да се молите не само за себе си и близките си, но и за всеки друг човек. Най-важното е онзи, който се моли, както и човека, за когото е предназначена молитвата, да бъдат кръстени в православна църква.

Господна молитва за здраве

О, Всемилостиви Боже, Царю Небесний, Утешителю, Душе на истината, почитан и прославян като неразделна Троица, погледни благосклонно към Твоя раб (име), обсебен от болестта.

Прости му всичките грехове, дай му изцеление от болестта, върни му здравето и телесната сила. Надари го с дълъг и проспериращ живот. И нека това стане с Твоята благословия и по Твоята воля, така че той, заедно с нас, да продължи да отправя благодарствени молитви към Теб, Всещедрия Бог и наш Създател.

Пресвета Богородице, с Твоето всемогъщо застъпничество, помогни ми да измоля Твоя Син, моя Бог, за изцелението на Божия слуга (име).

Всички светии и ангели Господни, молете се на Бога за болния слуга (име).

Амин!

Заклинание за бързо оздравяване

Ако болестта вече е започнала, тогава заклинанието за бързо възстановяване може да помогне.

Ето едно такова универсално заклинание:

Луна, ти стоиш нависоко,
Луна, ти виждаш надалеч.
Скиташ се из села,
хълмове и гори.
Минаваш през реки,
морета и океани.
Отнеми, Луна, болестта
на Божия раб (име).

Прати я там, където
птици не летят,
хора не ходят,
и животните
път не знаят.

Богородице, вземи болната кръв,
И дай на (име) добро здраве –
за сега, за утре и за вечността.
В името на Отца и Сина и Светия Дух,
Сега и завинаги, прости и изцери. Амин!

Можете да си помогнете при всякакви по-леки болести, като настинка и грип, ревматизъм, болки в мускулите (и изобщо за всичко, което не застрашава фатално здравето) по следния начин.

Ритуал за възстановяване от болест

В лявата ръка вземете таблетката и чашата, която е пълна с вода за болния.

Над чашата с вода кажете следното заклинание:

Нека помагат Свети пророк, предтеча и кръстител Йоан Господен, Николай Чудотворец и Георги Победоносец, свети Илия и свети Мина, Богородица и Свети Петър. Нека Господ, нашият Бог Всемогъщ, ги насочи да дадат сила и изцеление на Божия слуга (име), така че болестта му да премине и да отиде в забрава. Моля, благославям, смирено благодаря и силно вярвам, че всичко ще мине добре – с Божията милост и благословия, с любовта на Исус – Синът Господен – да бъде здраве, здрави да бъдем. Амин!

Този молитвен ритуал трябва да се изпълнява три пъти на ден, докато не настъпи оздравяване или поне подобрение.

Ритуал за предмети, които се носят по време на болест

Обикновено се ползва бельото на пациента – както личното, така и спалното. Смята се, че най-добрата защита срещу болести е ако човек има кръстче, което да носи. Но, това не трябва да е каквото и да е кръстче, а за предпочитане такова, което е дадено по време на Светото кръщение.

Можете да извършите следния обред, за да запазите здравето си и да се предпазите от болести. Трябва да го приложите на всеки предмет, който постоянно носите върху или със себе си. Такива са:

• ключодържател;
• амулет;
• любимо бижу;
• брачна халка и др.

Потопете предмета три пъти в осветена вода от църквата и прочетете следното:

Тъй както аз, слугата на Бога (име), нося със себе си (назовете нещото), така и здравето винаги ще бъде с мен. И ти (назовавате предмета – кръстче, ключодържател или друго) ще отхвърлиш всяка болест от мен, ще ме защитиш. Нека бъде така! Думата ми е силна, с Божията помощ. Амин! Амин! Амин!

Всякакви ритуали и заклинания засилват ефекта си при намаляващата Луна. Защо? Защото, както намалява Луната, така намалява и болестта.

Източник: yandex.ru

Алкогард алкохолизъм
АЛКОГАРД – помага при алкохолизъм и проблеми с черния дроб

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *