Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

6 храни, които да ви предразположат…

Искате ли наистина романтична вечеря? Разбира се, свещите и нежната музика са хубави, но това, което вие и вашия човек хапвате може наистина да пренесе нещата на друго ниво. Следните (здравословни!) храни всъщност могат да повлияят на хормоналните нива, на мозъка и на енергията, да повишат възбудата и сексуално желание.

Аспержи
Ако тези месести зелени стръкове ви напомнят на … ами, знаете, не сте единствените.  Без съмнение фалически вид на този зеленчук има нещо общо с легендарната му функция на афродизиак, но освен това е богат и на много полезни вещества. Аспержите се богати на витамин В6 и фолиева киселина, които могат да дадат тласък на възбуда и оргазъм. И също така разполага с витамин Е, който стимулира половите хормони както при мъжете, така и при жените.

Авокадо
Енергията и здравословното либидо са от решаващо значение за страхотния секс, а авокадото може да ви даде и двете. Тези плодове са заредени с минерали, мононенаситени мазнини (добрия вид, който предпазват сърцето и понижава холестерола), и витамин В6 – всички те помагат на вашата енергия и желание за секс. Те са също основен източник на омега-3 мастни киселини, които естествено повишават настроението ви, правейки ви по-предразположени и готови за действие в спалнията.

Люти чушки
Лютите чушки наистина могат да подправят нещата и не само в устата, благодарение на „капсаицин”, химикал, който е доказано, че предизвиква отделянето на ендорфини в мозъка, който създава чувство на еуфория. Потенциалните печалби? Засилена любовната игра и по-горещ секс.

Шоколад
Това сладко изкушение отдавна се свързва с любовта и секса по добри причини. Той съдържа триптофан, който помага на тялото да произвежда серотонин, химикал, който ни кара да се чувстваме добре и играе роля в сексуалната възбуда.
Шоколад също предлага и доза фенилетиламин, стимулант, който допринася за чувството, на силна привързаност. Така че, давайте, насладете се на малко… шоколад!

Сладък корен (Женско биле)
Заради сладкия си вкус женското биле се използва за направата на бонбони, ликьори и още много сладкарски изделия. За тази билка се смята, че имитира ефекта на естроген и прогестерон, критични хормони нужни за нормалните репродуктивни и сексуални функции. Яденето на сладък корен може да помогне за повишаване настроението ви за секс и да остане така за по-дълго. Освен това, наслаждавайки се на тези бонбони може да намалите симптомите на ПМС.
Но имайте предвид: Не използвайте каквито и да е стари бонбони с женско биле. Бъдете сигурни че купуват сорт, който съдържа истински екстракт от корен на женско биле.

Стриди
Не хлъзгавото чувство или необикновения вкус на стридите са нещото, което ги прави секси суперхрана. А цинка, с които стридите са заредени. Този минерал помага на тялото да произвежда тестостерон, хормон, от решаващо значение за регулирането на либидото и сексуалната функция на жените и мъжете.
Изследвания показват, че цинкът може да подобри броя на сперматозоидите и способността им да „плуват”, увеличава сексуалната потентност при мъжете. За жените, цинка може да помогне на яйчниците – източника на естроген, прогестерон и някой тестостерон.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *