Кога трябва да се вземат спешни мерки при намаляване на либидото при мъжете?

Ако забележите, че макар и само на 35 години вашият възлюбен вече се е сдобил с пухкаво коремче, че започва да губи интерес към живота и още повече – ако нас­тъпят проблеми с либидото или ерекцията се налага да действа­те спешно.

Жените са тези, които трябва да вземат мерки, защото мъжете няма да забележат сами случващи­те се с тях промени. А важното е адекватно да разберете с какво са свързани те. Мъжете в по-го­лямата си част няма да повярват, че намалява нивото на тестостерона, и затова няма да потърсят помощта на специалист. Те дори ще се срамуват да го споделят;

Жената е тази, която може да раздвижи ситуацията. С други думи, до голяма степен от жени­те зависи какъв ще бъде мъжкият климакс и колко рано ще започне. Ето какво зависи от нея. Разговаряйте с мъжа си и нежно го убеждавайте да обърне внима­ние на здравето си.

„Захранвайте“ го с интересни статии на тема мъжката физио­логия. Убеждавайте го да промени менюто си, ако талията нара­ства. Правете му ком­пания в разходките и спортуването.

Бъдете сексуално привлекателна за него и си останете пре­дишната любовница, това също е много важно, макар че никак не е лесно. Идете заедно на лекар и участ­вайте в процеса на лечението. Днес този андрогенен дефицит се лекува успешно.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Кога трябва да се вземат спешни мерки при намаляване на либидото при мъжете?

  1. Pingback: 6 храни, които да ви предразположат… | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *