Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да не напълнеем по време отпуската?

Лятото е в разгара си и вече чакаме с нетърпение така желаната отпуска, за да се слеем с купона на морето или пък да се усамотим в някое райско кътче сред планините. Прекрасен повод да си починем от ежедневните служебни грижи и да забравим кой ден от седмицата е, в какво настроение се е събудил шефът ни, какво имаме да вършим и т.н. Това обаче е и идеален повод да качим и някой друг килограм. Как да запазим формата си по време на десетдневната почивка?

Ако сте на море, използвайте случая да плувате, да бягате по плажа, да правите упражнения рано сутрин, да се разхождате. Хранете се повече с морска храна, печена на скара или задушена. Концентратите не са препоръчителни, особено в жегите. Ако ви се наложи, пийте бяло вино или бира, но все пак не прекалявайте с количестовото.

За тези, които ще прекарат отпуската си на планина, препоръчвам да заложат на ходене по планините, еко пътеки, както и всякакви видове планински спортове, които предлага почивното място. Хранете се с подбрани екологично чисти яйца, кисело мляко и „бели меса”. И двата случая не забравяйте сезонните плодове, които са изключително важни, а и биха ви прочистили от излишните токсини.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Как да не напълнеем по време отпуската?

  1. Pingback: „За“ и „против“ разтоварващите дни | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *