Как да изберем подходящият спорт, за да отслабнем?

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Много от хората, които са с наднормено тегло, си намират хиляди причини, за да не спортуват. Най-често това е, че нямат време или имат някакви физически проблеми, които им пречат. Както хората са казали „Спортът е здраве” и ако преодолеете психологическата бариера и страха си от фитнеса, бягането, карането на колело и т.н., сами ще се изненадате от невероятните резултати, които ще постигнете. Най-добре е да се прави кардио тренировка по един час на ден. Намерете своето време (можете да разделите този 1 час на 30 мин и сутрин и вечер), както и своя спорт. Ако сте с много наднормено тегло или имате болки в коленете, бягането за вас не е препоръчително, но можете да карате колело, да ходите пеша, да използвате някои от кардио уредите във фитнес залата до вас. Можете да опитайте от всеки вид кардио спорт, за да изберете този, който най-много ви харесва, но все пак консултирайте се с лекар или фитнес инструктор.

Независимо обаче дали имате физически проблеми, или не, ще ви е изключително полезна Аштанга йога. Това е енергичен стил йога, от които се горят почти толкова калории, колкото от ходенето пеша или карането на колело. Практикуващите аштанга са сред най-многобройните последователи на йога. Освен това позите от аштанга могат да се практикуват и у дома.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *