Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Хелкор за бързо отслабване – ето как!

Как най-бързо да вляза във форма? Този въпрос си задава не един човек на прага на пролетта. Разбира се, най-ангажирани с търсенето на точния отговор са дамите. Вече сме пробвали проверени и иновативни диети, трудили сме се неуморно във фитнеса, но килограмите не искат да се стопят

Бързо отслабване – възможно ли е наистина? И ако отговорът е положителен – безопасно ли е? Наслушахме се на истории за ентусиасти, които си създават маса здравословни проблеми след злополучни опити за редукция на теглото. Оказва се обаче, че има начин лелеяната цел да бъде постигната. Тя може да стане реалност чрез новия продукт за отслабване ХЕЛКОР! Вижте как действа тази популярна в Испания хранителна добавка:

ХЕЛКОР (HELLCORE) е балансирано съчетание от натурални екстракти: зелено кафе, йерба мате, гуарана, какао, колеус форсколий, бяла върба, черен пипер. Всеки от тях има свое специфично въздействие върху метаболитните процеси, а композицията в цялост упражнява синергичен ефект върху скоростта им.

Хелкор за бързо отслабване
Хелкор за бързо отслабване – ХИТ в Испания

Продуктът за бързо отслабване е от типа термогеници, т.е. скоростното изгаряне на мазнините резултатира в поддържане на повишена телесна температура и нагласи за по-интензивен разход на енергия.

Термогениците, наричани също и фетбърнъри, като цяло ускоряват метаболизма, активират функциите на нервната система и потискат апетита. Добавките от този тип са доста популярни и активно се използват от бодибилдърите. Пазарът е наводнен с всякакви добавки, които носят етикета “термогеник”. Сред тях, както всеки се досеща, има и ментета и изборът на подходящия продукт не винаги е успешен. С ХЕЛКОР няма да допуснете грешка при избора и гарантирано ще постигнете целта си!

Активният статус след прием на ХЕЛКОР се запазва през цялото време на действие на билковата композиция: при вземане на една доза от продукта това са 6 часа.

Тъй като продуктите са с различна скорост на разграждане, те се включват в процеса постъпателно и запазват показателите на енергийно освобождаване трайни през периода. Например гуараната освобождава енергийния си заряд в продължение на пет часа, йерба мате – интензивно за три часа. При такива условия поетите с храната калории нямат възможност да се трансформират и натрупват в мастни депа, а се разходват под формата на енергия за различните жизнени процеси – включително поддържането на телесната температура. Паралелно с това какаовият екстракт реализира диуретичния си ефект и подкрепя изхвърлянето на отпадните продукти от изгарянето, както и на натрупаните токсини.

Как действа всяка от съставките?

Зеленото кафе е известно с отслабващия си ефект и при самостоятелен прием. Неговата задача е да ускори топенето на мазнините, включително задържани в депа от предишни хранителни приеми. Научно доказан факт – бързото топене на мазнините чрез прием на добавки със зелено кафе, се дължи на хлорогеновата киселина в суровите зърна (при изпичането на зърната нейното съдържание намалява). Да не забравяме и това, че зеленото кафе е силен антиоксидант и подкрепя битката на клетките със свободните радикали.

Другите ефекти  идват благодарение на дъбилните вещества и пуриновите алкалоиди, което прави тази съставка на ХЕЛКОР чудесен тоник.

И екстрактът от гуарана действа тонизиращо – поддържа физическата активност, която е доброто решение за изразходване на отделените калории. Нещо много важно: този компонент създава усещане за трайно насищане, което пък е благоприятно условие за лесен контрол върху апетита.

Всъщност биологично активният състав на този компонент е учудващо богат – кофеин, теобромин, теофилин, катехин при доминацията на кофеина. Именно той усилва клетъчния метаболизъм, ускорява обмяната, активира “разглобяването” на основните хранителни компоненти и стимулира мускулната активност. Този тип кофеин – гуаранин, се усвоява постепенно, действа меко и не причинява познатата силна възбуда. Освен това компонентът гуарана не дразни стомашната лигавица и ефектът му е стабилен в продължение на часове. През цялото това време усещанията за умора и глад са неутрализирани.

Съставката – биоактивен компонент от йерба мате, подкрепя имунната система при интензивните процеси на тъканна трансформация и освобождаване на енергия; тя е също силен антиоксидант и фактор за забавяне стареенето на клетките.

Екзотичният колеус форсколий балансира липидния обмен, редуцира лошия холестерол и потиска апетита.

Какво всъщност представлява растението, назовавано с това необикновено име? С други думи, говорим за тропическа мента, използвана за медицински цели – по Аюрведа – от поколения. Познато е като средство за лечение на респираторни заболявания и кожни страдания. Съвременните изследвания върху биологичната му характеристика показват, че съставки на това растение активират ензима аденилциклаза. Той от своя страна усилва разграждането на мазнините.

Бялата върба е класически пример за продукт с противовъзпалително действие, но също е и фактор за неутрализиране на максимално количество мастни клетки. За черния пипер остана да споменем, че катализира описаните процеси, ускорява ги и същевременно препятства появата на нови мастни клетки.

Ако цялото това описание ви е дошло в повече, запомнете само следното: ХЕЛКОР е вашият продукт за бързо отслабване, защото е съставен от натурални компоненти, включва се в естествени процеси в организма – като само ускорява хода им; помага ви да контролирате апетита си и да избегнете вредните похапвания по никое време.

За да бъдете точни и да постигнете разумно бързия резултат – посъветвайте се със специалисти за “скоростта” на вашето отслабване. Един организъм може да се раздели с Х килограма за месец, а на друг за същото да са му необходими месец и половина-два. Диетолог, фитнес инструктор, личен лекар – всеки от тях може да даде ценен съвет за това как точно да действате с помощта на ХЕЛКОР.

Приемът на ХЕЛКОР е надежден вариант да постигнете бързо мечтания строен силует. Освен това тази добавка прави излишен приема на ободряващи и стимулиращи продукти, тъй като подкрепя организма да е устойчив и по-издръжлив на физически и психически натоварвания. Подобрява работоспособността, паметта и концентрацията. Подходящ е за активно спортуващи и боди билдъри.

Как да приемаме ХЕЛКОР?

Стандартната доза е една капсула – два пъти дневно, половин час преди закуска и обяд. Всяка капсула се поглъща цяла, като се изпива същевременно и 200 мл вода. При такъв режим на прием за нахранване ще са необходими по-малки количества от онова, което сте свикнали да приемате.

Не се опитвайте да смъкнете наднормените килограми по-бързо, като самоволно увеличите дозата на продукта. Той наистина е безопасен и не вреди на здравето, но само ако спазвате препоръчаните количества.

Не бива да вземате ХЕЛКОР в късните следобедни часове или вечер, защото ще се лишите от здравия си сън – а той е сред условията за пълноценно възстановяване преди следващия ден от програмата за бързо отслабване.

ХЕЛКОР не е подходящ за деца под 12 години и бременни.

Телефон за информация: 0886736363. Телефон за поръчки на Хелкор: 0877495856.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *