Хит в Испания: Отслабване с повишаване на температурата /термогенезата/!

Знаете ли какво най-често поръчват българите да им донесат от Испания? Не е това, което си мислите – зехтин, не са дрехи, не са сувенири на Барселона и Реал Мадрид, а добавката за отслабване – Хелкор!

Въпрос на читател от lekuva.net: Бихте ли ни разказали нещо повече за отслабването с един испански продукт – Хелкор. Много нашумя напоследък. Моите приятелки луднаха по него и си го поръчват на близки, които живеят там. И май наистина отслабват. Може ли да се разчита на него или е поредният „кьор фишек“?

Радина Стоянова, София

И за нашия сайт този продукт се оказа изненада. В българските специализирани издания има много малко информация за термогенезата – методът, по който действа този продукт. А той е доста перспективен и оказва се, ефективен начин за намаляване на теглото през последните години. Още по-назад са производителите на хранителни добавки, които са „изтървали“ тази тенденция.

отслабване
Отслабване с повишаване на температурата

Хранителната добавка е от най-успешните представители на тази тенденция във фармацевтиката. Хелкор е термогеник, създаден да повиши термогенезата /температурата/ в тялото и според статистиките е от най-продавания в Испания. Използва се, както за намаляване на теглото, така и като „спортна храна“.

Хелкор увеличава базалната температура на тялото през деня и дава възможност да се изгарят колкото се може повече мазнини.

Съставки работят синергично, за да осигурят в продължение на 6 часа ефективна работа на обменните процеси. Така се създава възможност да се оформя тялото и да се редуцират мазнините в проблемни области като ханш, бедра и др.

Създателите на продукта са подбрали съставките така, че да няма странични ефекти, за разлика от други конкурентни термогеници.

Кофеинът, който се съдържа в Хелкор, произлиза от зелено кафе. То няма страничните ефекти, срещани в обикновеното кафе. Кофеинът е съставка, която подпомага концентрацията и предизвиква „нервност“ на организма, водещи до увеличаване на движението, което стимулира изгарянето на повече калории.

Съставките в Хелкор предизвикват увеличаване на телесната температура и осигуряват постоянна активност на обменните през целия ден, така че калориите, приемани с храната, да не се складират под формата на мазнини, а се изгарят по-бързо и ефективно.

Всяка съставка има период на активно действие, който може да се види от следната диаграма:

хелкор гуарана
Продължителност на действие

От диаграмата е видно, че гуараната притежава силно енергетичен ефект в продължение на 3 часа. Това време е напълно достатъчно, за да се почувствате тонизирани и фокусирани върху ежедневната си работа.

Екстрактът от йерба мате притежава енергизиращо и ободряващо действие. Йерба мате осигурява 5 часа енергия на тялото след приема на Хелкор. Теоброминът е екстракт в какаовите семена и има ефект подобен на този на кафето, но е далеч по-безвреден. Теоброминът увеличава диуретичното действие на организма и по този начин подпомага детоксикацията на тялото, когато приемате Хелкор. По този начин се изгарят и целулитните натрупвания.

След всичко казано до момента, Хелкор има едно основно конкурентно предимство пред останалите термогенни продукти и това е, че кофеинът, вложен в продукта, произхожда от естествени източници, като по този начин се избягват страничните ефекти от синтетичната обработка на кафето.

Основните предимства на Хелкор са:

1. Увеличава термогенезата на тялото. Комплексът от ингредиенти подпомага увеличаването на телесната температура и така се изгарят повече мазнини за по-кратко време.

2. Телесната температура е увеличена в продължение на 6 часа. Поради увеличената термогенеза можем да забележим, че тялото е по-загрято, дори и когато сме в статично положение пред компютъра или лежим и релаксираме на дивана. Повишената температура гори мазнините и ефектът от приема на Хелкор става видим за кратък период от време.

3. Осигурява бърза и продължителна загуба на тегло. Ефектът на отслабване ще се запази за по-дълго време, защото не отслабва от загуба на течности в организма.

4. Осигурява интензивна енергия. Йерба мате и гуарана осигуряват допълнителна енергия и положителен ефект на тялото, защото ни карат да се чувстваме тонизирани и по-динамични при изпълнение на ежедневните ни задачи.

5. Подпомага контрола на апетита. По време на приема на Хелкор, продуктът гарантира потискане на апетита, което води до избягване на междинните хранения и намаляване на количеството приети калории на ден.

6. Осигурява добър тонус на мускулатурата, като намалява процентното съотношение на количеството мазнини в организма, което е от особена важност за атлетите и за хората, които активно спортуват и се борят усилено с този проблем.

7. Продуктът е един от най-добрите в Испания и обира овациите на всички изложения за хранителни добавки и спортни храни. Хиляди доволни потребители в Испания и Европа споделят за ползите от Хелкор.

Съвети за употреба:

За да приемате Хелкор, се препоръчва да пиете по една капсула сутрин 30 минути преди хранене и още една капсула на обяд 30 минути преди приема на храна. По този начин ще започнете да забелязвате ефектите, изразени в намалени количества храна, които приемате по време на закуска и обяд, като същевременно ще изгаряте доста повече калории от преди. Препоръчва се заедно с приема на Хелкор да приемате и голямо количество вода, защото по този начин по-бързо ще изхвърлите токсините от организма и ще видите ефектите от продукта още по-бързо.

Предупреждение:

Ако имате сърдечни смущения, консултирайте се с лекар.

Кармен Санчез Гарсия
Кармен Санчез Гарсия

Кармен Санчез Гарсия
32 г. Бенидорм, Испания

През зимата имах травма на коляното, която не ми позволяваше да тренирам активно. Качих около 7 кг. докато се възстановявах. Започнах да приемам Хелкор и за месец успях да сваля 4 кг. от проблемните за всяка жена места – ханш, корем и бедра.

Мария Бенита Мартинез
Мария Бенита Мартинез

Мария Бенита Мартинез
28 г. гр. Монторо, Испания

Моето хоби е фитнесът, както и поддържането на добра физическа форма.

С Хелкор усетих най-бързо и ефективно изгаряне на мазнините – проблем за всеки, който тренира активно и иска да изгради релефна мускулатура. Този продукт „работи“.

Повече за Хелкор можете да прочетете ТУК.

Оценете статията
Оценка 3.4 от 18 гласували

Това ще ви помогне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За да функционира правилно този сайт използва бисквитки.