Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да използваме техниките за визуализация, за да спрем да ядем нездравословни храни?

Често пъти разбирането за нещо е по-лесно, когато го визуализираме. 

vizualizaciaЧрез използването на визуални знаци, можете да си помогнете сами да спрете да ядете нездравословни неща.

  • Отидете в супермаркета към раздела масло. Затворете очи и си представете точно допълнителното тегло, което ще натрупате, ако продължавате да ядете масло. Целта е да почувствате допълнителното натоварване на сърцето, което ще причините с всичките мазнини натрупани около него. Така ще разберете, че трябва да избягвате мазнините и особено пържените. Насладете се на по-здравословни форми на мазнини, като зехтин или храни с естествените мазнини като ядки или авокадо.
  • Отидете в библиотеката или в интернет. Медицинските публикации са страхотни за намиране на снимки на мастни органи и полусмляно бързо хранене. Не изглежда толкова вкусно, нали? Помислете за въздействието върху тялото си, което се получава, когато поставите тези неща вътре в него. Представете си, че ядете хамбургер. Какво прави той за стомаха? И какво мазнините от него ще направят на сърцето ви? Или черния дроб?
  • Ако яденето на определен тип нездравословна храна е навик за вас, представете си какво е количеството, което сте изяли през целия си живот. Дали купчината е твърде голяма? Ей, престанете да трупате още към нея!
  • Търсете как се приготвя храната, която ядете. Например саламите, надениците, кренвиршите, каймата…Тези нездравословни неща се обработват по отвратителен способ. Намерете клипове, които съществуват по въпроса. Повечето от тях не са нито красиви, нито апетитни!
  • На последно място, опитайте се да намерите различни мнения за нездравословната храна. Представете си, че питате диетолог за начина на приготвяне на храната ви. Какво би казал той? Прочетете повече материали за това колко вредни могат да бъдат преработените храни и се откажете от тях. Яжте истинска храна по възможност с органичен произход или месо от животни, които са хранени с трева, слама или сено, а не с химия и антибиотици.

Как да се храните, за да имате настроение?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *