Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Най-добрите ядки за мъже – част 3

Част 1, част 2

Най-добрите ядки за мъже са бразилските орехи и американските орехи – пекани – около 30 грама от тях (18-20 половинки) съдържат около 200 калории, 21 гр мазнина и 3 гр протеин.

yadki-3-pekani
Ядки за мъже

Ядки за мъже

Бразилските орехи съдържат селен, минерал, който може да предпази от рак на простатата и други заболявания. Дневната доза селен се съдържа в една шепа, като тя за мъже е 75 микрограма, а за жени 55 микрограма, така че яжте ги пестеливо. Около 30 грама бразилски орехи (6 ядки) съдържат около 190 калории, 19 гр мазнини, както и 4 грама протеин.

Пеканите също са добри за здравето на мъжете: Те са заредени с бета-ситостерол, растение стероид, което може да помогне за облекчаване на симптомите на доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ) или увеличена простата. Около 30 грама от тях (18-20 половинки) съдържат около 200 калории, 21 гр мазнина и 3 гр протеин.

Най-добрите ядки за любителите на шоколада

Бадеми, обвити с натурален шоколад

Вместо да вземате ядки, покрити с дебел слой шоколад във вид на шоколадови бонбони, по-добре вземете бадеми или фъстъци, покрити от натурален шоколад. Тези ядки са леко поръсени с какао на прах и имат 150 калории, 13 грама мазнини, както и 1 грам захар.

Всичко, което е повече шоколад, отколкото ядки трябва да възприемате като много лош вариант, ако искате да ядете здравословни мазнини.

Най-добрите масла от ядки

Изберете масла с по-малко съставки

При избора на масло от ядки, потърсете такива с възможно най-малко съставки: Само ядки (и сол, ако искате). Органичното фъстъчено масло съдържа 100% сухо-печени фъстъци и има 190 калории, 17 грама мазнини и осем грама протеин на 2 супени лъжици. Всички масла от ядки трябва да се съхраняват в хладилник, за да не гранясват. Изхвърлете ги, ако са със изтекъл срок на годност.

 

Продължение

 

 

Китайски проститутки лекуват стерилитет при мъжете!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *