Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

София Лорен поддържа перфектната си фигура с този режим

Талантливата София Лорен винаги изглежда в перфектна форма, а чарът и сексапилът й са неустоими дори и след толкова години

Една от най-известните актриси на всички времена е прелестната София Лорен. Талантливата актриса винаги изглежда в перфектна форма, а чарът и сексапилът й са неустоими дори и след толкова години, защото тя от много години полага грижи за своето тяло.

Самата тя споделя за водещи модни издания, че едно от най-големите предизвикателства пред дамите от големия шоубизнес е запазване на една перфектна фигура.

София Лорен е открила своя безотказен режим, който й е помагал през годините тя да изглежда с тази впечатляваща фигура напук на възрастта си, която съвсем не е за подценяване – тя навърши на 20 септември 80 години.

sofia-loren
София Лорен се грижи отлично за своето тяло

При тази диета само за пет дни се разделяме с 2 ненужни ни килограма. Освен че отслабваме, ние помагаме на кожата си да се озари и да изглежда млада и жизнена.

София Лорен казва още, че по време на своя таен хранителен режим е необходимо да се пие по много минерална вода, минимумът е 2 литра на ден.

Особено важно е началото на всеки ден. София започва всяка сутрин с една изпитана рецепта – по две чаши с гореща вода, в които е изцеден прясно сокът от един лимон. Важно условие е обаче, разкрива актрисата, да не се слага във водата мед.

А ето и диетата на огнената италианка.

Както вече разкрихме как започва всеки ден – с две чаши топла вода, в които е изцеден сокът на един лимон.

След това, около 9:00 часа, можете да хапнете плодове – 1-2 ябълки, 1 банан или друг сезонен плод. Към 11:00 часа си хапнете една припечена филийка.

sofia-loren
София Лорен е заслепителна и на тази възраст

Обядът е купа сурови зеленчуци, които не се овкусяват допълнително.

Следобедната ви закуска може да бъде шепа ядки, за да получите нужното ви количество протеини.

Вечерята ви може да включва малко задушени на пара зеленчуци, които можете да комбинирате с чаша нискомаслено заквасено мляко.

През деня можете да пиете неограничено количество минерална вода и чайове, които обаче не трябва да са подсладени. Само след няколко дни вие ще установите, че тайната на София Лорен за прекрасната й фигура е разкрита, кожата ви е по-стегната и еластична, а вие вече влизате в дрехи, които са били мечта за вас.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *